Digidexo.com

Hjem Utbedring Med Detox Body Wraps

Hjem Utbedring Med Detox Body Wraps


Forbered ved å plassere en plast dråpe ark på en seng. Forbered lag av tepper å vikle deg inn over toppen av kroppen brytes: en plass teppe; en vanlig teppe; og en plast dråpe ark. Ta en varm dusj for å åpne porene, bruker en loofah i små sirkulære bevegelser for å klargjøre huden. Ha romtemperert vann tilgjengelig slik at du kan drikke i løpet av wrap.

Kaffe Sliper Anti-Cellulite Body Wrap

Plasser varm kaffe nett på huden, og pakk gasbind over området for å holde kaffe grinds på plass. Dekke området med plastfolie. Legg deg ned, dekker selv med tepper. Kroppen brytes vil stimulere fettcellene og fjerne giftstoffer fra huden. Etter 30 minutter fjerne wrap og deretter ta dusj.

Sea Clay Firming Body Wrap

I en stor kjele, kok åtte kopper destillert vann og en kopp Epsom salter. Fjern fra varmen og tilsett to kopper leire: Bentonitt til fet hud, Pink Kaolin for sensitiv eller tørr hud, Gul Kaolin for normal hud. Bratt i 15 minutter. Dip håndklær i blandingen og pakk kroppen fra anklene til nakken. Legg deg ned og dekk til med tepper. Etter 60 minutter, ta ut wrap og ta en lunken bad. Leiren trekker giftstoffer ut av kroppen mens komprimere den myke hud vev. Resultatet er en forbedring av hudens elastisitet og en muskel base som er fastere og glattere.

Seaweed Body Wrap

Seaweed er fylt med mineraler og sporstoffer som gir næring og huden som den trekker giftstoffer fra kroppen. I en stor gryte, kok tre liter destillert vann. Legg til to kopper tang og bratt i fem til syv minutter. I et alternativ kan en kopp tørket tang eller en kopp pulverisert tare anvendes. Dypp håndkleet i blandingen og pakk kroppen fra anklene til nakken. Legg deg ned og dekk med plast teppe.