Digidexo.com

Hvordan eliminere Under-Eye bags

Hvordan eliminere Under-Eye bags


Som alle andre deler av kroppen, er den nedre øyelokk påvirket av aldringsprosessen. Svekkelse av muskler, fettavleiringer og genetikk alle konspirerer for å sette rynker i huden din og poser under øynene. Selv om de fleste medisinske eksperter er enige om at uttalt under øynene poser kan elimineres bare gjennom plastisk kirurgi, det finnes alternative ikke-kirurgiske tilnærminger som kan bidra til å redusere hevelse assosiert med under øynene poser og bidra til å forbedre utseendet på øynene dine.

Bruksanvisning

Ikke-kirurgiske behandlinger

Få mer søvn. De fleste helseeksperter anbefaler minst sju til ni timers søvn hver dag. Sover på siden eller med hodet litt forhøyet fremmer nasal drenering og hindrer væske fra samler rundt øynene, forårsaker hevelse.

Endre kostholdet ditt. Overvåke saltinntaket og ikke overstiger American Heart Association anbefalte øvre grense på 1500 mg daglig. For mye salt fremmer væskeretensjon, som ofte er en underliggende årsak til under-øye poser. Velge hele matvarer rike på næringsstoffer, som for eksempel rå grønnsaker og frukt. Drikk lege-anbefaler åtte eller ni kopper vann om dagen. Unngå mat og drikke som bidrar til væskeretensjon, som bearbeidet mat, alkohol og kaffe.

utøve musklene rundt øynene. Innlemming daglige ansikts øvelser som spesifikt stram og forbedre sirkulasjonen av ringen av musklene rundt øynene kan bidra til å redusere forekomsten av under øynene poser.

Bruk akupressur. Plassere en pekefinger på hver side av neseborene og press forsiktig i ca 10 sekunder, enten opprettholde det presset eller flytte fingertuppene i sirkulære bevegelser. Gjenta fem ganger. Ifølge Facial Øvelser Guide.com, vil denne milde massasje frigjøre giftstoffer som bidrar til oppbygging av under øynene poser.

Påfør en kald komprimere. Plasser et tørt håndkle i fryseren og la den slappe av. Ta av kjølt håndkle, legg deg ned og legg den over øynene i ca 15 minutter. Gjenta to ganger om dagen. Cold bidrar til å redusere hevelse.

6. Påfør kald agurk skiver. Plassere to agurk skiver i fryseren i 30 minutter. Fjern fra fryseren, legg deg ned og gjelder for lukkede øyne i 15 minutter.

Ta kontakt med en plastisk kirurg eller hudlege for å avgjøre om du er en sunn kandidat for en Botox behandling. Injisert med en nål inn fill under øynene poser, Botox vanligvis begynner å jobbe i 24 til 36 timer, selv om den fulle effekten kan ta en uke til 14 dager. Resultatene vare fire til seks måneder. Kostnadene for Botox prosedyren kan variere fra $ 377 til $ 510.

Kirurgisk behandling

Nedre øyelokk blepharoplasty: Denne operasjonen vil fjerne de under-øye rynker og overflødig hudfolder og gi et løft for øynene.

Ta kontakt med en plastisk kirurg for å avgjøre om du er en sunn kandidat for denne kosmetisk kirurgi. Det er vanligvis utført på poliklinisk basis og under lokalbedøvelse. Forvente blåmerker og hevelse etter operasjonen.

Den gjennomsnittlige kostnaden for blepharoplasty er $ 3000, ifølge currenthealtharticles.org.