Digidexo.com

Ideer for Teaching Good Hygiene

Ideer for Teaching Good Hygiene


God hygiene kommer ikke naturlig, slik at barn og noen voksne trenger å bli lært hvordan å holde kroppen ren. Praktisere god hygiene, slik som nysing inn i en vev og vaske hendene, bidrar også til å hindre spredning av bakterier. Lærere som planlegger en hygiene leksjon tidlig i skoleåret kan være i stand til å kutte ned på antall forkjølelse og virus som spres gjennom klasserommet.

Make Up en Song

Utgjør en sang som bruker en kjent melodi, for eksempel alfabetet sang eller "Gamle McDonald hadde en gård." Omskrive ordene å være om hvordan man skal vaske hendene eller pusse tennene, og lære det til barna. De vil huske ordene lettere hvis de er satt i sang form enn bare ved dem muntlig høring, og de kan synge sangen mens du gjør hver aktivitet for å sørge for at de følger trinnene.

Gjør Posters

Visuelle hjelpemidler er nyttige fordi de er enkle å forstå. En plakat vil også vise den personen hva han trenger å gjøre selv når det er ingen der for å minne ham. Få et stykke plakat bord og skrive ut alle trinnene for en hygiene aktivitet, for eksempel hvordan å vaske hendene. For eksempel, "Turn vannet på. Squirt en pumpe av såpe. Gni hendene sammen," og så videre. Tegne et bilde av hvert trinn i tillegg. Heng plakaten ved siden av vasken. Du kan også lage en plakat som viser alle trinnene for bading riktig. Laminere plakaten slik at den kan brukes i dusjen.

Sett på et Skit

Sett på en hygiene skit med andre voksne. La ett tegn være "Mr. Hygiene" og har ham lære alle andre om den riktige måten å holde kroppen ren og sunn. For en mer interaktiv aktivitet, har barn handle i en hygiene skit med deg. Gi hvert barn en annen hygiene ferdigheter for å lære, og har "Mr. Hygiene" eller en "Hygiene Fairy" komme og vise ham den riktige og gale måter å gjøre ting. Sett på skit for venner, foreldre eller bare for dere selv.

Bøker

Sjekk ut bibliotekets bøker om hygiene. Les bøkene høyt på eventyrstund, eller sette dem på bokhylla for barn å lese når de vil. Deretter har barn lage sine egne hygiene bøker. Be dem om å skape en annen side for hver hygiene aktivitet, blant annet bilder av seg selv gjør hver enkelt. Stift eller binde sidene sammen.

Bruk Mode

Være en rollemodell og vise den personen hvordan du gjør hver aktivitet. Demonstrer med noen overdrivelse hvordan å vaske hendene, hvordan å nyse inn i et vev eller ermet, hvilke deler av kroppen din du bør vaske i dusjen og så videre. Forklar hvert trinn som du gjør det. Så spør ham om å kopiere deg som du gjør hvert trinn igjen slik at han får til å praktisere.