Digidexo.com

Old Time hårvekst rettsmidler

Old Time hårvekst rettsmidler


En rekke faktorer fører til tynne sprø hår og hårtap, slik som dårlig kosthold, stress, og sterke kjemikalier som brukes i fargestoffer, perms og hår rettetang. Folk vil heller ha tykt sunt hår, og en rekke hjem spunnet behandlinger har blitt utviklet for å oppnå dette. Videre noen menn føler at skallethet er en sykdom som må kureres, og har forsøkt å gjøre det gjennom historien. Hvis håret ditt er mindre enn ideell, kan enkelte gammeldags hårvekst rettsmidler hjelpe håret vokse tykt og sunt.

Gamle egyptiske metoden

Ifølge Håravfall Learning Center, i 1500 f.Kr. de gamle egypterne hadde en kur for skallethet. Først må du lese en magisk spell til solguden. For det andre må du spise løk, jern, rød bly, og alabast. Spise løk og jernrike matvarer kan ikke skade, siden de er en del av et balansert sunt kosthold. Unbeknown til de gamle egypterne, er bly en helsefare. Alabaster er gips rock, som gips er laget av. Det kan ikke være lurt å innta bergarter. Ingen vitenskapelige bevis støtter den gamle egyptiske metoden for voksende hår.

Proteiner

En anekdotiske kontoen er å spise mat høyt på protein og biotin, som egg og gelatin desserter. Siden håret er protein basert, er logikken protein vil hjelpe den vokse. En annen konto er å bruke rå egg i håret og hodebunnen, la det sitte i fem minutter, og sjampo ut med en mild shampoo. Ingen strengt kontrollerte vitenskapelige studier har blitt utført på dette, men det kan ikke skade å spise mer protein i kosten din, med mindre du er allergisk eller på en medisinsk diett.

Split Slutter

Flisete tupper er et vanlig problem i håret. Flisete tupper vil ikke tillate håret å vokse. Derfor, i henhold til kvinner Fitness, klippe dem av. Etter trimmingen, anbefaler Kvinners Fitness blande en teskje honning med 2 spiseskjeer olivenolje og eggeplomme. Påfør i håret i 30 minutter, og vask med en mild sjampo.

Rene Porer

Porer og hårsekkene må være rene for å tillate vekst. Logikken er at hvis folliklene er tilstoppet av olje og skitt, vil hårveksten ikke forekomme. Derfor vaske hodebunnen med en mild pensel, som en barberkost, for å rense follikler.

Stress og Hårtap

Medical Science sier at stress fører til hårtap. En type stress-indusert hårtap, telogen effluvium, skyver håret i en hvilefase, og det faller ut. En annen type, alopecia areata, fører til hvite blodceller til å angripe håret og det faller ut. Siden stress forårsaker hårtap, er det motsatte sant også. Prøv å føre en stress-fritt liv eller fjerne stressfaktorer i livet ditt slik at hårtap forekommer ikke.