Digidexo.com

Økonomisk hjelp for ubemidlede pasienter

Økonomisk hjelp for ubemidlede pasienter


Ubemidlede betyr at en person mangler mat, klær og / eller andre nødvendigheter på grunn av fattigdom. Mange ubemidlede folk unngå å motta medisinsk behandling på grunn av høye kostnader og deres manglende evne til å betale. Hvis du er en fattig pasient, lurer du kanskje på hvordan du kan få økonomisk hjelp for dine medisinske utgifter. Flere programmer eksisterer for å gi økonomisk hjelp til å hjelpe ubemidlede pasienter i å motta medisinsk behandling, resepter og utstyr som de trenger for å riktig forebygge eller behandle medisinske tilstander.

Statlige programmer

Medicaid tilbyr hjelp for de som er i lavinntektsbrak og dekker legebesøk, reseptbelagte kostnader og utstyr til mennesker i nød. Dessverre, kan selv Medicaid la noen søkere ut, og statlige ubemidlede programmer ofte bidra til å fylle gapet i omsorg. Statlige ubemidlede helsetilbudet yte bistand basert på din inntekt, egenkapital og eventuelle andre ressurser du har tilgjengelig. Statlige programmer ofte vurdere medisinske utgifter som fradrag ved vurdering av noen for å få hjelp. Statlige programmer varierer, men mange dekke legebesøk, akuttmedisinsk kostnader og resepter på en glidende skala som er basert på en patientâ € ™ s evne til å betale. Avhengig av statlige reguleringer, kan du søke gjennom Department of Health and Human Services for Medicaid og gjennom fylket regjeringen eller et lokalt sykehus for ubemidlede omsorg programmer.

Medisinsk anlegg

Mange leger frafalle eller redusere co-betalinger for ubemidlede pasienter uten forsikring. Slike fritak kan normalt ikke være tilgjengelig for de som har andre forsikring planer på grunn av svindel forskrifter, som det kunne føre til forsikringsselskapet blir overladet. Men noen leger er i stand til å frafalle co-betaler for Medicare pasienter, forutsatt at pasienten gir informasjon om sin økonomiske status og at dispensasjon er ikke basert på mengden av et patientâ € ™ s medisinske kostnader. Medisinske fasiliteter ofte gi ubemidlede pasienter med økonomisk hjelp ved å redusere sine utbetalinger som en selv-pay pasient eller ved å tillate dem å betale i avdrag. Noen sykehus også gi veldedige programmer til medisinske fasiliteter dersom pasienten kan vise at de har økonomisk nød ved å gi resultatregnskap, bevis av utgifter eller annen relevant informasjon som er relatert til deres økonomiske situasjon til faktureringskontoret.

Resept Assistanse

Ubemidlede pasienter kan ikke ha alle sine medisinske utgifter dekket fra Medicaid eller statlige ubemidlede skolefritidsordning og kanskje trenger hjelp med resepter. Produsenter av medisiner gi økonomisk hjelp for ubemidlede pasienter ved å gi resepter ved en rabatt eller uten kostnad. Ubemidlede pasienter vanligvis trenger å bruke, med økonomisk dokumentasjon, og har informasjon om deres helsetilstand sendt til produsenten.

Medisinsk utstyr

Noen medisinsk forsyning selskaper tilbyr hjelp til pasienter med behov for forsyninger eller utstyr. Ett selskap, Hart Medisinsk utstyr, gir denne hjelpen gjennom sin ubemidlede Pasient Program. Donasjoner av forsiktig brukt medisinsk utstyr leveres av produsenter, familier og enkeltpersoner gis til ubemidlede pasienter med behov for bistand gjennom medisinsk forsyning selskaper. Du kan være i stand til å ta kontakt med lokale medisinsk forsyning selskaper for å se om de er villige til å hjelpe med dine medisinske behov.