Digidexo.com

Slik Conquer en Fear

Slik Conquer en Fear


Alle er redd for noe. Noen mennesker er redd for å snakke i forsamlinger, andre av fly og andre er redd for insekter eller gnagere. Men når frykten styrer livet ditt og hindrer deg fra å ta ferier eller avansere i din karriere, har du et problem. Heldigvis er det mange måter å erobre en frykt.

Bruksanvisning

Prøv hypnose. En hypnoterapeut kan hypnotisere deg til å slappe av når du er i en situasjon som frykter kan prøve å kontrollere. Hypnose kan også ReWire din underbevissthet, eliminere din frykt. Røttene til mange frykter er i vår underbevissthet.

Tenk energi psykologi. Energi psykologi er relativt ny, og er lik akupressur. Med energi psykologi, eksperter stimulere ulike punkter på kroppen, endre tankemønstre og eliminere frykt.

blir oppslukt av frykt. Hvis du er redd for å fly, gå ut i veien for å fly steder. Hvis du er redd for å snakke i forsamlinger, begynner å få opp foran publikum. Det kan være at når du gjør offentlige taler eller komme inn på et fly, finner du din frykt er grunnløs. Og da frykten forsvinner.

Lær avspenningsteknikker. Prøv grunnleggende meditasjon eller yoga pust og visualisering når du har en frykt. Dette vil hjelpe deg å kontrollere den slik at den ikke styre livet ditt og diktere dine handlinger.

Gå se en rådgiver. Kanskje din frykt trenger profesjonell behandling for å erobre. En rådgiver kan hjelpe deg med å håndtere eventuelle problemer i fortiden din som forårsaker din frykt.