Digidexo.com

Affordable Health Care Planer for studenter

Affordable Health Care Planer for studenter


Mange studenter sliter med å finne rimelig helseforsikring. De fleste høyskoler krever studenter å ha noen form for forsikring, men som student kan det være vanskelig å betale månedlig eller årlig premie kostnader. Heldigvis finnes det rimelige helseforsikring planer tilgjengelig for studenter. Helseforsikring kan beskytte deg mot medisinsk konkurs og fra katastrofale medisinske hendelser.

Foreldrenes forsikring Plan

Amerikansk lov nettopp endret, slik at foreldre kan fortsette dekning for sine barn før de er 26 år gammel, så lenge de er i dag tatt i college. Dette alternativet er som regel rimeligere enn en individuell plan. Selv om du har å forholde seg til ut-av-nettverk kostnader hvis du deltar på college i en annen stat, kan det likevel være rimeligere enn å kjøpe din egen forsikring.

Studentforsikring gjennom skolen

Store høgskoler og universiteter tilbyr forsikring programmer for sine studenter. Dekningen er vanligvis grunnleggende, og kan ikke inneholde fødselspermisjon forsikring. Premiene kan betales samtidig som undervisning, ut av studielån eller utdanning tilskudd. Forsikringspremiene er vanligvis lavere enn individuelle premier, og disse planene er et godt alternativ hvis du har en sykdom eller skade. Disse planene vanligvis begrense mest mulig dekning til studenten helsesenteret, og du kan være i stand til å gå til en lege der gratis.

Individuelle Insurance Plans

Enkelte forsikringsplaner, mange som tilbys av kjente selskaper, er tilgjengelig for alle. Du velger din grad av dekning - de fleste studenter er friske og ved lav risiko for medisinske problemer, så du trenger kanskje ikke den mest omfattende dekning. Men du trenger din plan for å dekke katastrofale hendelser som for eksempel sykehusinnleggelse eller en alvorlig ulykke, så du vil være beskyttet fra medisinsk konkurs. Du kan velge mellom tradisjonelle individuelle forsikring planer eller fra høy egenandel planer der dekningen ikke sparke inn før du har betalt opp til den fradragsberettigede beløp.

Arbeidsgiver Insurance Plans

Mange studenter ikke arbeide full tid, og kan ha problemer med å finne helseforsikring gjennom arbeidsgiver. Men det er selskaper som vil gi forsikring for ansatte for deltidsarbeid. Antall timer du jobber vil påvirke kvalifisert. Enkelte selskaper tilbyr forsikring til ansatte som jobber 20 timer i uken, mens andre krever 32 timer i uken. UPS og Starbucks har nytte pakker for deltidsansatte. Et annet alternativ er å jobbe heltid og gå på skole deltid. Hvis du har hatt kontakt tilstander eller betydelige medisinske utgifter, kan dette være det beste alternativet for deg å vurdere.