Digidexo.com

Bil sete Krav i Michigan

Bil sete Krav i Michigan


Ifølge Insurance Institute for Highway Safety, alle bortsett fra én stat lovlig krever ordentlig slitte setebelter, og noen stater krever baksetepassasjerene å spenne opp, også. Alle stater har barnesikringsutstyr lover, som mange har endret for å beskytte ungdommer. Michigan oppdatert sin i juli 2008 for å forlenge en alder av barn som krever bilseter eller booster seter fra yngre enn 4 år til barn yngre enn 8 eller mindre enn 4 meter 9 inches høy.

Spedbarn

Spedbarn bør være sikret i korrekt installert, bakovervendte bilseter til de når minst alder 1 og veie £ 20. Dette fører til at hele kroppen til å ta kraft i en ulykke, noe som forhindrer en brukket nakke, rygg skade og / eller hjerneskade. Bilseter er tillatt i forsetet dersom alle baksetene er allerede opptatt av barn yngre enn 4. bakovervendte bilseter kan ikke brukes i forsetet på en bil med airbag med mindre kollisjonsputene er slått av. Når babyer når alderen ett og veie 20 og 40 kg., Kan de bli riktig tilbakeholdne i front-mot bilseter i baksetet på en bil til de fyller fire.

Barn

Barn i alderen 4 til 8 er pålagt å være riktig sikret i et bilsete eller beltestol med mindre de er 4 fot 9 inches høy eller høyere. Booster seter må være festet på med runde og skulderbelter. Backless booster seter anbefales for biler med ryggstøtte, mens høyryggede booster seter bør brukes i biler uten ryggstøtte. Barn over 57 inches og de alder 8 til 16 må korrekt bruker bilbelte når du sitter foran og baksetene.

Riktig begrensninger

Ifølge National Highway Traffic Safety Administration, er nesten tre av fire barnesikringsutstyr enheter ikke brukes riktig. Bil-sete og booster-sete inspeksjon stasjoner har sertifiserte teknikere for å vise foreldrene korrekt installasjon og bruk av barneseter i løpet Child passasjer og Safety Week arrangeres 19 til 25 september, bør 2010. Bilseter bli spent inn i baksetet stramt nok, så det er ikke mer enn en tomme for bevegelse i alle retninger. Harness klipp skal være på barnets armhulen nivå og stropper bør være tettsittende med ingen gi.