Digidexo.com

Syklisk Rage & depresjon

Syklisk raseri og depresjon er begge egenskapene til visse stemningslidelser. Medisiner inkludert antidepressiva og stemningsstabiliserende kan bidra til å behandle depresjon og syklisk raseri.

Definisjon

Symptomer på depresjon kan omfatte lengre perioder med tristhet, sosial tilbaketrekning, mangel på interesse i lystbetonte aktiviteter og suicidal atferd. Rage er et uttrykk for sinne som er upassende for situasjonen som forårsaket sinne.

Syklisk Rage

Ifølge en 2003 artikkel fra PsychologyToday.com, genererer sinne sykluser av raseri. Stemningslidelser tett forbundet med depresjon, slik som IED og bipolar lidelse, kan funksjonen syklisk raseri.

IED

Intermitterende eksplosiv lidelse (IED), som også kan kalles raseri lidelse, er preget av upassende skjermer av raseri som kan være voldelige og ødeleggende. Ifølge National Institute of Mental Health (NIMH), de med IED har økt risiko for å utvikle depresjon, angst og rusmiddelspørsmål.

Betraktninger

Ifølge NIMH, kan de med IED oppleve depresjon delvis på grunn av stressende konsekvensene av raseri.

Bipolar Disorder

Bipolar lidelse har episoder av depresjon som veksler med maniske episoder. Utbrudd av raseri kan være et symptom på de tilbakevendende maniske episoder. Ifølge MindDisorders.com, de med IED har også høy forekomst av bipolar lidelse.