Digidexo.com

Long-Term Risiko for phendimetrazine

Phendimetrazine er et stoff som stimulerer nervesystemet. Det består av de samme kjemikaliene som amfetamin og det fører til tilsvarende fysiske effekter som rask hjerterytme, nedsatt appetitt og økt blodtrykk, ifølge Theathlete.org. Phendimetrazine er foreskrevet på en kortsiktig basis til folk som er overvektige og ønsker å gå ned i vekt. Stoffet bør ikke tas uten tilsyn av lege som det er langsiktige risikoen forbundet med det, spesielt når det er konsumert i høye doser eller over lengre tid.

Toleranse

Når phendimetrazine brukes for en lengre periode, kan kroppen din bli tolerant for stoffet, og det kan ikke lenger være effektive. Hvis du vil fortsette å oppleve de riktige effektene av phendimetrazine, må du kanskje ta en pause fra det eller har dosen økt.

Avhengighet / Addiction

Etter å ha tatt phendimetrazine i økte doser for lengre perioder av gangen, kan du bli avhengig av stoffet, og føles som om du ikke kan gjøre uten. Du kan også føle at du må fortsette å øke dosen for å få en ønsket effekt. Når disse følelsene oppstår, kan dette være et tegn på at du har blitt avhengige av narkotika.

Tilbaketrekking

Hvis du plutselig slutter å ta phendimetrazine etter å ha brukt den i lang tid, kan du oppleve abstinenssymptomer som depresjon, kvalme eller oppkast, magekramper, skjelving, svakhet og ekstrem trøtthet.