Digidexo.com

Elektrisk sikkerhet for ansatte Arbeidsplasser

Elektrisk sikkerhet for ansatte Arbeidsplasser


Krav elsikkerhet sikre et kontorbygg oppfyller minstestandarder for å beskytte virksomhetens kunder og ansatte. Det er noen felles områder av et kontor som krever spesiell oppmerksomhet for å sikre plassen er opp til det høyeste nivået av sikkerhet. Ved å ta opp disse spørsmålene for å lage en elektrisk sikker kontoret, kan arbeidsgivere og ansatte sette sitt sinn rolig.

Utendørs

Hvis det er trær i nærheten din arbeidsplass elektriske ledninger, har grenene kutte ned eller spør din by for å fjerne trærne og plante dem i et tryggere sted. Dette vil eliminere risikoen for døde greiner som faller inn i ledninger, forårsaker en elektrisk fare for bestått ansatte. Sørg for å varsle din byens elektrisk tjeneste hvis noen ledninger løsne, som noen ganger kan skje i løpet av tunge stormer eller vind.

Innendørs

Plast plug dekker er en av de viktigste elektriske sikkerhetsverktøy. Disse pluggene er plassert inn i kontakten av en stikkontakt for å hindre folk fra å stikke gjenstander inn i åpningene. Plug trekk kan kjøpes på mange typer butikker, inkludert maskinvare og lavprisbutikker. Sørg også for små elektriske apparater er koblet fra når ut av bruk. Elementer som brødristere, kaffekanner og mikrobølgeovn er ofte funnet i ansattes lounge rom; holde dem koblet fra når de ikke er i bruk.

Toalettene

Ansattes toalettene posere unike elektriske sikkerhet bekymringer på grunn av nærhet av vann til elektrisitet. Hvis dine ansattes toalettene har noen stikkontakter, sørg for at de er på en vegg unna kraner. De bør også være borte fra gulvet, i tilfelle flom. Elektrisk uttak bør plasseres høyt på veggene; en elektriker kan flytte dem hvis de er i et farlig område.