Digidexo.com

Hvordan å leve med Bipolar og ADD

Å ha eller å leve med noen med Bipoloar Disorder og ADD kan være svært utfordrende. Bipolar lidelse er en psykiatrisk tilstand med vanlige symptomer som tretthet, appetitt endringer, depresjon, og uforutsigbare humørsvingninger. ADD er en utviklingsforstyrrelse hos barn som bærer inn i voksenlivet, og er preget av ekstrem glemsomhet, manglende evne til å fokusere / betale oppmerksomhet og dårlig impulskontroll. Begge krever legehjelp og kan behandles og håndteres deretter.

Bruksanvisning

Hvordan å leve med Bipolar og ADD

En profesjonell hjelp / terapi. Hvis du har blitt diagnostisert med enten Bipolar eller ADD, søke faglig kompetanse av en terapeut. Begge disse forhold er svært krevende og vanskelig å håndtere. Terapi hjelper deg snakke gjennom dine symptomer og håndtere problemene som følge av sykdommen. Hvis du har blitt diagnostisert med bipolar lidelse eller ADD, snakke med legen din og få en passende anbefaling for en terapeut.

medisinering. Når du er diagnostisert, vil legen din mer enn sannsynlig gi deg muligheten til reseptbelagte medisiner. Det finnes mange typer medisiner som du kan velge mellom, avhengig av alvorlighetsgraden av din lidelse. Snakk med legen din i dybden om medisiner og deres bieffekter. Medisiner kan hjelpe deg med å administrere dine symptomer og selv redusere eller lindre noen av dem.

Selvhjelp. Betalende oppmerksomhet til dine symptomer og ta skritt for å kontrollere dem kan hjelpe deg å håndtere din tilstand. Holde deg mentalt frisk betyr riktig kosthold og ernæring. Den type mat du spiser gi kroppen din den energien som trengs for å fungere. Hvis du ikke spiser et riktig kosthold, det påvirker deg mentalt og fysisk. Bipolar lidelse og ADD påvirker din energi nivå, appetitt og søvn. Sørg for å overvåke deg selv og når symptomene oppstår, ta de riktige skritt for å håndtere dem.

støttegrupper. Bli med i en støttegruppe er en fin måte å hjelpe deg å håndtere din tilstand. Snakke med andre mennesker som har samme lidelse og opplever de samme problemene som du kan hjelpe deg å takle. Støttegrupper gi deg veiledning og oppmuntring. Du er ikke alene med bipolar lidelse eller ADD. Det finnes millioner av mennesker som har blitt diagnostisert og tar skritt for å få kontroll over sine liv. Å ha noen av disse betingelsene ikke trenger å begrense din livsstil.