Digidexo.com

Komplett parasitt rens

Komplett parasitt rens


Rundorm, hakeorm, Barnemark - høres ut som noe du ville se etter når du forbereder å gå fishiing. Dessverre, disse er alle parasitter som bor inne i tarmen hos mennesker. De lever av næringsstoffene i maten vi fordøye, tette tarmer og kolon blir hekkekoloniene. En av disse parasittene kan legge 10.000 egg, noe som resulterer i en endeløs syklus av sykdom. Dette er grunnen til at en grundig parasitt rens er så avgjørende.

Betydning

Når parasittene inne tarmen har matet av næringsstoffer i tarmen, slipper de skadelige giftstoffer. Disse giftstoffer er ansvarlig for en rekke sykdommer som er lett behandles ved å fullføre en parasitt rens og kvitte kroppen av de voksne parasitter og deres egg.

Funksjon

Det er tre viktigste ingrediensene som finnes i de fleste parasitt renser: svart valnøtt, malurt og nellik. Den svarte valnøtt og malurt drepe voksne parasitter mens nellik drepe eggene sine, slik at en reinfestation ikke finner sted.

Time Frame

En parasitt rens kan gjøres i 2 dager og opp til 3 måneder. Jo lenger det er gjort for, jo bedre er sjansene parasitter og egg vil begge bli eliminert.

Fordeler

Når parasittene elimineres fra tarmen, vil de næringsstoffene du tar i bli absorbert bedre av kroppen din under fordøyelsen. Dette vil føre til økt energi og et forbedret immunsystem.

Betraktninger

Før du begynner en parasitt rens, er det alltid en god idé å utføre en delvis fast av lettfordøyelig mat som kjøttkraft og suppe, og matvarer kjent for sine anti-parasittiske egenskaper som hvitløk og yoghurt. Dette vil begynne å rense kroppen for noen av parasitter, forbereder det for rens.