Digidexo.com

Hvordan å bekjempe Middle Age Acne

Hvordan å bekjempe Middle Age Acne


Så du trodde dine dager med acne var bak deg nå som du har nådd midten alder. For noen kan det ikke være tilfelle i det hele tatt. Behandling av middelaldrende akne er vanskelig fordi du risikerer å over tørke huden. Innse at det finnes effektive behandlinger og tiltak som kan iverksettes for å forbedre den generelle helsen til huden din, slik at du kan sette ditt beste ansikt fremover. Her er noen raske måter å hjelpe deg å bekjempe og vinne kampen mot midten alder akne.

Bruksanvisning

•  Rens ansiktet daglig med akne ansikts rensemidler spesielt designet for 35 år og over. Gjør dette morgen og kveld, og følger opp med en toner og balanserende fuktighetskrem. Gjenta denne prosessen etter trening, svømming eller svette mer enn normalt.

Vær oppmerksom på ditt matforbruk. Vite hva slags mat kan muligens utløse en akne utbruddet slik som sjokolade, melkeprodukter og stekt mat.

Hold hender og hår ut av ansiktet ditt. Du kan overføre oljer fra hendene og håret til ansiktet ditt uten å vite det. Pin bangs tilbake eller holde dem kortere. Hold håret så ren som mulig.

Vit at du vil være mer tilbøyelige til å bryte-outs (spesielt kvinner) som hormonnivået endres i løpet av måneden, og over tid. Kvinner bør holde cover-up hendig for de uventede break-outs.

Påfør akne kjemper makeup, eller i det minste, en makeup som har en oljefri base og vil forbedre den generelle utseendet på huden din.

Se inn kosttilskudd som kan hjelpe huden din fra innsiden og ut. Ta disse som anvist eller på tidspunkt når du er spesielt utsatt for stygge og smertefulle akne break-outs. Noen linker er gitt nedenfor.

Tenk en mer dramatisk laser behandling for sta, vedvarende akne som ikke vil forsvinne ved å ta de forrige trinnene. Snakk med en hudlege for å finne ut nøyaktig hva alternativene er, og hvor mye det vil koste.

Tips og advarsler

  • Vær forsiktig i hvor mye du betaler for et produkt. Å betale mer penger betyr ikke nødvendigvis at produktet vil fungere bedre.
  • Slutt å ta eller bruker ethvert produkt umiddelbart som irriterer huden din.
  • Denne artikkelen er ikke en erstatning for medisinske råd.