Digidexo.com

Hvordan sette opp en familie vekttap programmet

Hvordan sette opp en familie vekttap programmet


Når du gjør ting som en familie, foreldre og barn deler sunne relasjoner. For å sette opp en familie vekttap program, starter med ideen om familien som et team i håp om å oppnå ett mål sammen: opprettholde en sunn vekt. Når du innlemme sunne vaner som riktig kosthold og mosjon inn i barnas liv tidlig, vil de gå inn i voksenlivet uten å måtte gjøre drastiske endringer i sin livsstil senere å holde seg frisk.

Bruksanvisning

Hvordan sette opp en familie Weight-Loss Program

•  Finn aktiviteter som hele familien kan nyte. Dette kan riding sykler på helgene, rulleskøyter eller spille baseball, fotball, eller til og med tag i bakgården. Hvis du har en gym medlemskap, de fleste treningssentre har programmer for barn, slik at du kan alle nyte aktiviteter på treningsstudio sammen.

Lag et måltid plan som alle kan delta i. Når bare én person i familien er slanking, er det dieter beskikket ved måltid ganger med forskjellig mat på dieter plate. Når hele familien er på en lignende vekt-tap plan, det sparer deg fra å måtte lage flere måltider for å passe alles behov, og forsterker team tilnærming til å holde seg frisk. Når du starter familien på en diett program som er lav i fett, kalorier og sukker mens høy i fiber, protein, vitaminer og mineraler, vil du skape sunne vaner som et team og være i stand til å slå til hverandre for støtte.

Logg familiens fremgang i form av vekttap, inches tapt, og / eller fett tapt. Når du tar et team tilnærming og logge dataene som en komplett familie, vil det oppmuntre alle til å jobbe sammen, mens på samme tid ikke enkelt noen ut som enkelte holder familien tilbake. Motivasjon kan også komme fra å se gjennom loggen og se hvor langt du har kommet.

Hold familiens aktiviteter og kosthold valg relevant. Som barna vokser deres interesser endres, så husk at tenåringer ikke kan være så ivrig etter å gå på en sykkeltur med sine foreldre når de kunne praktisere for fotball eller volleyball lag. Det samme gjelder for smak i matvarer. Kylling nuggets formet som dinosaurer vil ikke holde den samme appell for en 17-åring. Romme mer sofistikert smak.

Sett opp et belønningssystem som ikke involverer søtsaker og godteri. Dette er spesielt nyttig for barn, men det kan også være nyttig for voksne. Belønne barn med rimelige leker som hoppe tau eller rulleskøyter som vil holde dem aktive. Belønn voksne med en tur til det lokale kjøpesenteret for å kjøpe noen nye klær til sine nye kroppsstørrelser.

Tips og advarsler

  • Lytt til alle dine familiemedlemmer, slik at du kan innlemme alles favoritt aktiviteter eller måltider inn i vekt-tap programmet. Husk at barna krever mer kalorier mens de vokser. Ikke kutt sin mat tilbake så drastisk at det hindrer deres grunnleggende utvikling. Gjør vekt-tap plan som morsom og interaktiv som mulig slik at alle kan feste med det.
  • Snakk med legen din før du starter en ny øvelse eller ernæring plan.