Digidexo.com

Third Degree Burn Problemer

Burns er inndelt i tre grader. Første grads forbrenning forårsake smerte og hevelse på det ytterste laget av huden. Annengrads forbrenninger også påvirke den underliggende hudlaget, og forårsake blemmer. Tredje grads forbrenning er mer alvorlig, fordi de ødelegger det ytre hudlaget og strekker seg inn i dypere vev.

Smerte

Tredje grads forbrenning resultere i hvit eller svart forkullet hud. Fordi nerveendene er ødelagt, kan det forbrente området ikke vondt, men området rundt er sannsynlig å være ekstremt smertefullt.

Omfattende Damage

En person med en tredje grads forbrenning kan oppleve skader på underliggende fett, muskler og selv bein.

Shock

Tredje grads forbrenning kan føre til at berørte enkelte til å gå inn i sjokk, en akutt fysiologisk stress reaksjon som kan være livstruende. Den persons blodtrykk synker dramatisk, og kroppen ikke får nok blod flyte.

Medisinsk behandling

Alle tredje grads forbrenning krever legehjelp. Små brannskader kan behandles på et legekontor, men store brannskader krever et sykehusopphold. Den død hud og vev er fjernet og området renset, og personen kan ha behov for intravenøs væske og antibiotika.

Arr og hudtransplantasjon

Skjemmende arr utvikle der tredje grads forbrenning skjedde, selv om hudtransplantasjon kan redusere omfanget av denne arrdannelse. Hudtransplantasjon kan også være nødvendig å fullstendig lukke sårene.

Fatality

Tredje grads forbrenning over det meste av en persons kropp ofte er dødelig. Bakteriell infeksjon er sannsynlig på grunn av den manglende hud som beskytter kroppen.