Digidexo.com

Herbal Cure for Diaré

Diaré er en ukomfortabel tilstand som kan være forårsaket av en rekke forskjellige ting. Diaré er en økning i væske og volum i avføringen. På ett eller annet alle har opplevd diaré. I mange tilfeller diaré informerer oss om at noe i kroppen er ikke riktig. Noen ganger kan det være en forløper til en mer alvorlig tilstand. I alle fall kan du bruke urter for å bli kvitt diaré. Dessuten kan små endringer i dietten også skape en rask gjenvinning.

Herbal Treatment

Mange av de vanligste urter for å behandle diaré kan finnes i din lokale helsekost butikk. Goldenseal er effektiv ved behandling av diaré som ble forårsaket av en bakteriell infeksjon. Tar 1/2 til 1 ts. tre ganger om dagen vil være nok. Hvitløk behandler diaré og har vært kjent i århundrer for å ha antibiotiske egenskaper. Den kan enten tas rå eller i en tørket form. Kamille og bjørnebær te er også nyttig. Glatte alm bark er ikke bare bra for rensing av kroppen, er det også effektivt det forårsaker tarmer 'innholdet å stivne. Hvis du kjøper glatte alm i tablettform, følg instruksjonene eller ta to kapsler før måltider. Peppermynte er en effektiv urtemedisin. Du kan legge til tre til 15 dråper i et glass renset vann hver to til tre timer i tillegg.

Væsker

I begynnelsen stadier av diaré er det en god idé å holde seg borte fra fast føde. Drikk rikelig med vann og juice. Dette er viktig fordi kroppen sender det tilgjengelige vann i kroppen til tarmene. Dette fører til at kroppen for å dehydratisere. Det er viktig å fylle kroppen med vann så snart som mulig. En annen grunn væskene er viktig er at det bidrar i Flushing ut eventuelle giftstoffer som kan ha forårsaket diaré i første omgang.

Diett

Når diaré begynner å avta, legge vanlig yoghurt i kostholdet ditt. Vegetabilske supper, ris, dampede grønnsaker, epler, bananer, gulrøtter og poteter vil hjelpe. Prøv å holde seg borte fra svisker, raisons, alkohol, kumelk og koffein.

Kosttilskudd

Supplere din diett med Lactobacillus acidophilus, som hjelper fylle kroppen med gunstige bakterier som vil hjelpe i å fjerne giftstoffer i fordøyelsessystemet.

Forsiktig

Diaré vanligvis varer 2-4 dager. Noe som varer utover det kan bety noe mer alvorlig, så kontakt lege fra helsepersonell så snart som mulig.