Digidexo.com

Hva er forskjellen mellom DNR-CC & DNR-CC Arrestasjoner?

I tilfelle en nødsituasjon, en person - spesielt hvis eldre - kan ha spesifisert gjennoppliving ordrer for kjære og andre som har ansvar for deres omsorg. For noen stater, er disse ordrene delt inn i to kategorier, DNR-CC og DNR-CC arrestasjoner. Det er viktig å vite forskjellen mellom de to for juridiske og etiske formål.

DNR Comfort Care

DNR-Comfort Care lover gjelder ikke-ikke-gjenopplive situasjoner. Medisinske leverandører følger DNR-CC-protokollen når ingen resuscitative tiltak for å opprettholde livet er ferdig. For Comfort Care-DNR, hva helsepersonell vilje eller vil ikke er beskrevet i detalj. For eksempel angir Ohios DNR-CC loven at utøveren vil forsøke å fjerne luftveiene, gi oksygen, forbedre plasseringen av pasienten, behandle blødning, gi støtte og kontakt med andre leverandører etter behov.

DNR Comfort Care Arrest

Medisinsk personale handle på disse instruksjonene og trinn når en pasient opplever en hjerte- eller respirasjonsstans. De tingene som er skissert for helsepersonell omfatter initiering av DNR komfort omsorg protokollen, bestemmelser i noen nødvendig omsorg eller behandling tilpasset pasientens behov. Pasienter som trenger hjerteovervåkning sammen med en DNR orden vil kun motta komfort omsorg.

Kommunikasjon av en DNR-CC / DNR-CC-A ordre

Når en DNR ordre er skrevet, har personen som fyller ut bestillings ansvar for å fylle ut DNR verifiseringsskjema, og sende inn ordren i legens ordre i pasientens diagrammet. Verifikasjonen skjemaet bekrefter at sykepleieren eller legen gi ordren er riktig credentialed og faktisk ga ordren. Når det gjøres på telefon, har legen et ansvar for å fylle ut DNR form og sykepleieren må sende skjemaet i pasientens journal under Legens Orders delen.

Juridiske / etiske hensyn

Når en pasient kommer til et sykehus med bevis for en DNR-CC eller DNR CC-A ordre skrevet av en lege, må sykehuset hedre den rekkefølgen. Rekkefølgen kan være til stede som en form, lommebok kort eller armbånd. Ingen kan overstyre en pasientens ønsker, selv om en DNR orden eksisterer. Hvis pasienten ikke kan ta avgjørelsen for seg selv, kan en verge eller noen med fullmakt gjøre det. Det er viktig å la kjære vet DNR ønsker. En DNR orden er et juridisk bindende dokument, og hvis pasienten ikke ønsker annerledes, har det å bli hedret.