Digidexo.com

Hvordan ikke kroppen kontrollere blodsukkernivået?

The Body er Static

Kroppen har en utrolig tendens til å holde sine funksjoner statisk. Normalt enheter som hjernen, hjertet, lunger og endokrine systemet generelt alle fungerer på samme måte som de gjorde dagen før; blodsukkeret bidrar til å gjøre dette skje. Dette er betegnet som "biologisk homeostase." Det er også en interessant sammenheng mellom kroppens kjemiske funksjon og blodsukker - hvordan kroppens kjemi oppfører seg er veldig avhengig av hvor mye eller hvor lite blodsukkernivået du vedlikeholde. Denne kjemien påvirker menneskelige biologiske funksjoner. Når en person spiser, fordøyer han mat; denne maten blir til glukose i blodet, og leveren lagrer ekstra som glykogen for å spare energi som fett for cellene senere. Bukspyttkjertelen bruker glukose og glykogen å skape et hormon som heter insulin, som er ansvarlig for å ta sukker ut av blodet. For mye sukker eller insulin i kroppen kan føre til en rekke andre alvorlige sykdommer som hypo- eller hyperglykemi, diabetes og nyresvikt.

Hvorfor føler jeg syk i magen når jeg ikke spise?

Folk kan føle seg kvalm deres eller selv bli kvalm hvis blodsukkeret blir for lav for lenge. Mangel på mat avbryter at stadig flittig biologiske Homeostase folk etablerer seg over tid. Kroppen reagerer negativt å endre på ikke å spise, og hjernen og hypothalamus er den velkjente "tattle-historier", også. Når du ikke spiser, sender hjernen hypothalamus et faresignal at det ikke får det den trenger for å opprettholde seg selv. Hypothalamus deretter "snakker" til skjoldbruskkjertelen, nyrene, pankreas og ved hjelp av en samling av kjemikalier og hormoner, hvorav den ene er insulin. Husk at bukspyttkjertelen frigir insulin i blodet. Hvis kroppen ikke får nok næring, kan to ting skje etter dette. Først, kan kroppen ikke får nok insulin pumpes ut i blodet for å fjerne sukker. Hvis du har for mye sukker, kan viktige kjemiske reaksjoner i kroppen være hemmet eller stoppe helt. I noen tilfeller, de kjemiske systemene egentlig glemmer hva det er de trenger å gjøre - kramper, lammelser, og selv koma kan føre til. Også når blodet ikke opprettholde nok sukker, binyrene pumpe adrenalin i blodet, forårsaker hjerte, lunger, lever og nyrer til å reagere som om de er i fare. Dette hemmer dramatisk glukose fra å komme til en persons celler forårsaker cellulær sult. Organer kan aldri komme seg, på dette punktet.

Alkohol og Blood Sugar nivå

Alkohol kan ha en alvorlig negativ innvirkning på kroppens evne til å kontrollere blodsukkeret. Cellene trenger energi levert av glukose. Når kroppen går tom, hormoner i kroppen endring lagret glykogen til glukose. Alkohol er også et sukker, og det avbryter mat glukoseabsorpsjon, og hindrer lever, nyrer og bukspyttkjertel fra å behandle sukker som vanlig. Legemet leser alkohol på samme måte som om den var mat. Alkohol inneholder ikke komplekse kjemikalier som mat gjør, så blodsukkeret kan gå "hay-wire," spesielt hvis en person drikker for mye eller til og med hele tiden. Celler i nyrene, kan bukspyttkjertelen, leveren og sulte, også. Dette i sin tur, gnister en adrenal refleks på nytt for å gjøre kroppen pumpe ut enda mer adrenalin i stedet for insulin, for derved igjen å redusere mengden av sukker i blodet eller kroppsblodsukkernivået. Blod nivåer dramatisk svinge, forårsaker svimmelhet, forvirring eller besvimelse.