Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Sinus trykket naturlig

Hvordan bli kvitt Sinus trykket naturlig


Sinus press kan føre til ødeleggende hodepine som kan rival migrene i smerte og frekvens. Trykket begynner på neseryggen og til slutt jobber seg gjennom hodet ditt, forårsaker ansikts ømhet og følsomhet for bevegelse. Legemidler mot nesetetthet og spray er blant de mest ofte brukt rettsmidler for sinus press, men de kan føre til at brukeren å bli avhengig. Etter først å fjerne husholdning irritanter, for eksempel sigarettrøyk, noe som kan være kilden til irritasjon, bruker naturlig rettsmidler for å avlaste resttrykket.

Bruk en luftfukter

En luftfukter vil gi deg nesten umiddelbar lindring fra sinus press. Kjør en luftfukter på soverommet mens du sover for å unngå morgen sinus press, som er forårsaket av slim pooling og drenering i hele natt. Hvis du trenger umiddelbar lindring, og du ikke har en luftfukter, bruke badet ditt. Kjør en dampende varm dusj og la dampen å samle seg i lukket rom; puste i denne varme, varmluft 2-4 ganger om dagen.

Bruk et varmeelement

Bruker en varmepute mot ansiktet ditt er en effektiv måte å bryte opp komprimerte sinus sekreter. En elektrisk oppvarming pad satt til den laveste innstillingen fungerer godt, så vil de varme / kalde pakker tilgjengelig på ditt lokale apotek. Etter behandling av ansiktet med varme i fem minutter, blåse ut løsnet slimete inn i en vev. Mens søknad varme direkte kan bidra til å bryte opp tilstoppede slim, et oppvarmet hjem vil ikke. Holde hjemmet temperatur kjølig nok til å unngå tørr luft, som vil tørke ut membranene i nesen.

Vanne nesegangene Med en Neti Pot

Neseskylling vasker vekk de bebygde sekreter og bakterier trykket i bihulene som forårsaker. Neti potter, sprutet enheter tilgjengelig på de fleste apoteker, er laget spesielt for nasal vanning. For å bruke den, legge en blanding av 8 gram sterilisert vann, en 1/4-taspoon natron og en 1/2 teskje salt til neti potten. Hold hodet over vasken eller en stor bolle og vinkel hodet til ca 45 grader. Hell løsningen inn i neseboret høyere, og løsningen vil strømme ut av den nedre neseboret. Blås ut eventuelle gjenværende løsning eller slimete og gjenta med den andre neseboret. Ha alltid neti pot rent og tørt; bakterier kan bygge seg opp inne urene enheter.

Når Natural er ikke nok

Prøv å bruke naturlig rettsmidler før ty til medisiner, men hvis årsaken til sinus trykket er bihulebetennelse, kan den beste behandlingen være antibiotika. Hvis du kjører en feber eller trykk og smerter ikke svarer godt til vanning og fjerning av allergener, så bør du se din primære omsorgsperson for en profesjonell diagnose.