Digidexo.com

Definisjon av Provider Credentialing

Leverandør credentialing refererer til prosessen med å sertifisere leger til å bli ansatt av doctor`s kontorer og medisinsk praksis. Det refererer også til en spesialisering hvor et selskap opptrer i en mellom måte å bistå søker leger med prosessen gjennom å samle inn og vedlikeholde nødvendige dokumenter.

Trinn

De viktigste trinnene til leverandør credentialing inkluderer staten gi legen en lisens, legen å få innvilget sykehus privilegier og legen søker om legitimasjon.

Dokumentasjon

Viktig dokumentasjon i leverandør credentialing inkluderer papirene på utdanning, faglige referanser og tidligere sykehusbevisninger.

Malpractice History

Et annet krav er noen eksisterende historie malpractice og / eller malpractice forsikring styret sertifisering.

Time Frame

Prosessen med credentialing kan være en lang en med estimater for rundt et år å samle alle papirene fra ulike kilder. Leverandør credentialing spesialister sitere en kortere periode, men erkjenner enkelte former er vanskeligere å få tak i enn andre.

Leverandør credentialing Tjenester

De i yrket av leverandør credentialing kreve sine tjenester redusere administrative byrder og tilhørende kostnader. Rutinemessig, tjenester omfatter innsamling, sammenstilling og opprettholde nøyaktigheten av nødvendige data.