Digidexo.com

Hjelp for Isjias Pain

Isjias smerte kan være belastende siden det stråler gjennom baksiden av låret. Det finnes en rekke sciatic smerte årsaker, inkludert degenerative plater, dårlig holdning eller til overforbruk. Uansett hva årsaken er, men er isjias smerter svært behandles. Akupunktur, stretching hjemme og injeksjoner er bare noen få måter å hjelpe lindre isjias smerter.

Akupunktur

Akupunktur kan bidra til å helbrede isjias smerter. En akupunktør vil begynne med å finne ut hva kilden til isjias smertene er. For eksempel kan det være fra Piriformis muskel trykk, degenerative skive sykdommer eller rett og slett fra å sitte på lommeboken din for ofte. Etter en diagnose, ville akupunktør finne de relative trykkpunkter og sett steriliserte nåler inn i dem, holde dem der i minst 30 minutter for å fremme helbredende væske. Akupunktører vil også anbefale ekstra selv vedlikehold som strekker teknikker og, i noen tilfeller, kosttilskudd endringer.

Oppløps

Et par hjemme strekninger kan kurere eller i det minste gi midlertidig lindring for isjias smerter. Å gjøre bruk av gulvplass og en tom vegg kan gi en strekning av piriformis muskelen, som sitter på toppen av sciatic nerve rot. Stjerne med å ligge på ryggen relativt nær en vegg. Hev upåvirket etappe opp og plassere foten på veggen. Øvre og nedre deler av bena bør danne en 90-graders vinkel med veggen. Sett "sciatic" leg ankel på hevet beinet kneet, danner en trekant form. Nå plasserer hendene bak hofte beinet kneet, trekk det forsiktig fremover, og løft skuldrene fra gulvet. Du skal føle en dyp strekning stråler fra korsryggen til sciatic leg hofte og gjennom låret. Hold denne posisjonen i 30 sekunder, puster dypt. Hvil i 30 sekunder og gjenta. Gjør dette tre ganger om dagen.

Botox

En Botox skudd kan gjøre mer enn å forebygge rynker i ansiktet. Det kan være nyttig for behandling av sciatic smerte også. En lege ville injisere Botox til Piriformis muskel og hofteområdet via det berørte beinet rumpeballe. En Botox skudd ville egentlig lamme eller slappe av i muskelen, noe som gjør det lettere å manipulere for å strekke. Smertelindring er midlertidig, skjønt, og skudd måtte gjentas med noen måneders mellomrom.