Digidexo.com

Diabetic Matlaging for barn

For mange barn med diabetes, kan en veldrevet kostholdet være en viktig faktor i å kontrollere sykdommen. Barn med diabetes oppfordres til å spise en diett høy i fiber og karbohydrater. Barn som er fysisk aktive, som er anbefalt for diabetikere barn, bør ha dette i bakhodet når du planlegger måltider og snacks, og har alltid brød, juice eller andre karbohydrater før du spiller sport eller trener.

Karbohydrater

Diatebic barn bør få 50 prosent til 60 prosent av sine daglige kaloribehov fra karbohydrater. Matlaging høy carb, høy fiber måltider fortsatt mener å ha mye variasjon i hele familiens kosthold. Enkel å tilberede mat både høy i fiber og karbohydrater omfatter hel-hvete pasta, smørbrød laget med hel-hvete brød, brun ris, couscous, tabbouleh, linser og andre bønner, bakte poteter (inkludert huden), kli frokostblandinger og müsli barer. Sunn snacks inkluderer bakt pretzels, unbuttered popcorn, og kli eller riskaker. Frisk frukt er en anbefalt snack og dessert for diabetiker barn.

Fett

Fett bør utgjøre om lag 25 prosent til 30 prosent av barnets daglige inntak. Unngå transfett eller mettet fett, og ser i stedet for fett som kommer naturlig fra matvarer som olivenolje, melk eller nøttemelk, mutter Butters og ost. Når du tilbereder disse matvarene for en diabetiker barn, bruker extra virgin olivenolje i stedet for smør, margarin og vegetabilske oljer. Olivenolje er naturlig lavere i fett enn melkeprodukter eller oljebaserte oppslag. Sjekk carb mengder av noen sauser eller sprer du legge til matvarer, for eksempel pasta saus, mutter Butters og andre pålegg. Når du koker, sjekke mengden fett i hvert produkt du bruker til å holde styr på fett og fett kalorier den ferdige maten vil gi.

Proteiner

Ernæringseksperter anbefaler at barn med diabetes får 10 prosent til 20 prosent av sitt daglige kaloriinntak fra protein. Serve magre proteiner som fisk eller kylling med måltider. For vegetarianer eller veganer familier, tofu og soyaprodukter gir protein og fiber. Protein kan bakes med urter for ekstra smak eller sauterte i en liten mengde olivenolje. Fisk og kylling kan kokes, og annet kjøtt kan du steke uten å legge fett. Fisk kan også kokes i aluminiumsfolie med sitronsaft for å dampe den, og sjømat som reker kan kokes i en flavored byll som Old Bay krydder.

Grønnsaker og eksempel måltider

Selv grønnsaker inneholder få eller ingen karbohydrater, er de fortsatt en god kilde til fiber og bør være en del av hvert måltid. Måltider som omfatter alle behovene til diabetiker barnet kan omfatte hel-hvete pasta kastet med olivenolje og pepper, en bakt kyllingbryst, dampet asparges, og frukt og yoghurt til dessert; hel-hvete skorpe pizza med ost og soya pølse med en side salat og en granola bar til dessert; eller ris og erter med et stykke fisk og en liten porsjon is til dessert.