Digidexo.com

DIY Milk Thistle Seed Extract

DIY Milk Thistle Seed Extract


Milk Thistle er et vanlig ugress funnet i mange regioner i USA. Sine spiselige frø har vært brukt tradisjonelt til å behandle tilstander som hjertesvikt, nyresykdom og hepatitt. I det 20. århundre, tyske fysiologer funnet at melk tistel kan brukes til å behandle flere leveren forhold, inkludert fettlever, skrumplever og hepatitt B og C. The Complete tyske Commission E Monographs også erkjenne nytten av urten.
Making melk tistel ekstrakt eller tinktur, er lett å gjøre. Men det tar litt tid.

Samle materialer

Bestill økologisk melk tistel frø fra en anerkjent urt leverandør. Pass på at melk tistel frø er sertifisert økologisk og har blitt samlet inn fra en amerikansk leverandør hvis du bor i USA. Dette vil sikre at urter ikke er blitt sprøytet med plantevernmidler. For å gjøre ekstrakt, velger hele frø, ikke pulver.

Har på hånden eller kjøpe minst en liter størrelse glass hermetisering krukke med en tettsittende lokk, eller et lokk med et rim og en god forsegling.

Kjøp en 1 liters flaske med billig 80-100 bevis vodka fra noen brennevin leverandør. Denne alkohol vil være tincturing menstrum. Ingen annen form for alkohol er akseptabelt. Også kjøpe flere 2 til 4-oz. amber glassflasker med øye droppers.

Har på hånden eller kjøpe en god kvalitet blender.

Start ekstrakt

Å gjøre en urte ekstrakt kalles tincturing. Tradisjonelt et skjær er begynt på en ny måne, men dette er ikke obligatorisk.

Når alt utstyret er samlet, helle melk tistel frø i en ren glasskrukke til halvveis i glasset. Begynn å fylle glasset av frø med 100 bevis vodka. Fyll glasset med vodka til vodka nivået stiger to inches over frøene. Forsegle glasset tett og rist kraftig.

Når frøet blandingen har satt seg, tilsett mer vodka, etter behov, for å opprettholde 2-tommers vodka "flyte" over nivået av frøene.

I løpet av dagen eller kvelden, riste glasset kraftig. Legg vodka etter behov. La glasset ut på et lett synlig sted. For de neste tre dagene, riste glasset av melk tistel frø hver gang du ser i glasset.

Oppbløtes frøene

Etter tre dager, helles innholdet i glasset inn i en god kvalitet blender. Snu blender på "flytende" i flere minutter før frøene er helt oppbløtt. Bruk en slikkepott til å skrape mos tilbake i skjær jar. Legg til mer vodka til 2-tommers float nivå og rist godt. Når urter slå seg, tilsett mer vodka opp til flytelinjen, hvis det er nødvendig.

La urtene alene i to uker. Rist glasset to ganger om dagen. Tilsett mer vodka hvis nødvendig.

Tinktur urter

Tradisjonelt er urter tinctured på fullmånen.

Få en ren, 100 prosent bomull kjøkkenhåndkle eller en nøttepose, og et rent glass eller metall bolle. Legg kjøkkenhåndkle over bollen. Dumpe tinctured urter i bollen, på toppen av kjøkkenhåndkle. Bruk en slikkepott til å skrape ut de resterende urter fra glasset.

Vri ut kjøkkenhåndkle som inneholder urter i bollen. Melken tistel skjær vil dryppe ned i bollen. De resterende våte urter kan bli kastet inn i komposthaugen.

Hell melken tistel skjær i rav glassflasker med øye droppers. Merke dem godt.