Digidexo.com

Hva er CoQ10 avledet fra?

Hva er CoQ10 avledet fra?


CoQ10 er et stoff laget i kroppen som bidrar til å skape energi som brukes av kroppens celler. Q10 avtar med alder og sykdom og blir testet for å finne ut om det er effektivt som et supplement.

Identifikasjon

Q10 er en forløper gjort innenfor hver celle i kroppen. CoQ10 må være tilstede for produksjon av drivstoff for hver celle.

Betraktninger

CoQ10 nivåer avta med alderen ifølge en studie ved University of Washington. Personer med sykdommer som HIV / AIDS, diabetes og hjertesykdommer har også lave nivåer av CoQ10.

Eiendommer

Forskning, også i henhold til University of Washington, viser at Q10 har antioksidantegenskaper i kroppen, noe som betyr at det kan ødelegge kreftfremkallende frie radikaler og redusere betennelser. Dette har ført til CoQ10 blir solgt som et supplement for utholdenhetstrening eller vektløfting.

Potensiell

CoQ10 blir spioneringen for hver sykdom fra Alzheimers til enhver form for kreft. Men det er fortsatt ikke kjent hva fordeler kan oppnås ved å ta tilskudd av Q10. Det heller ikke er kjent for å være giftig, og heller ikke en vidundermedisin for friske mennesker som spiser et balansert kosthold.

Kreft fighter

Q10 blir studert både i behandling av kreft og ved behandling av kreft bivirkninger. Ifølge Cancer.gov, kan Q10 beskytte hjertet mot skadelige effektene av doxorubicin, en kreftmedisin. Enzymet blir også studert for sine immun-boosting egenskaper, som kan hjelpe bekjempe kreft.