Digidexo.com

Hvordan å opprettholde Chest Tubes Under transport av en pasient

Hvordan å opprettholde Chest Tubes Under transport av en pasient


Bryst rør er plassert inne i en pasient som har hatt kirurgi, sykdom, trauma som skyldes væskeansamling inne i brystet, eller lungekollaps. Når en bryst slangen er lagt, og bekreftet å være i riktig stilling ved hjelp av et røntgenbilde, kan det være stabilisert for pasientens transport. Overvåking og opprettholde en kiste tube krever flid og en fungerende kunnskap om type bryst rør system som brukes og hvordan du feilsøker problemer som kan oppstå.

Bruksanvisning

Kontroller at brystet tube er ordentlig festet til pasienten med enten et rør sele eller bånd og gasbind. Sjekk hver tilkobling mellom pasienten, tube, og samling kammer for å sikre sikkerheten. Sjekk at brystet tube har tilstrekkelig sikkerhet til å tåle bevegelse under transport.

Vurdere samling kammeret for å sikre at det er i oppreist stilling, og på et lavere nivå enn innstikkstedet til enhver tid under transport. Sørg for at alle rør er fri for knekk eller okklusjoner til alle tider. Stabilisere ekstra slangelengder ved looping den forsiktig og sikre den til barneseng eller seng for å hindre den fra å fange på noe.

Overvåk samling kammer for rask fylling og være forberedt på å tømme eller skifte ut samlingen kammeret til enhver tid per dine fasiliteter retningslinjer.

vurdere den vannpakningskammer for bobling eller redusert fluid. Vurdere pasientens, brystet tube, og slangen for kilder til luftlekkasjer hvis konstant boblende er til stede, eller hvis vannstanden reduseres utover akseptable retningslinjer.

Overvåk sugekammeret under transport i henhold til anlegget politikk og patientâ € ™ s spesifikke behov. Sørg for at vannstanden i suge port forblir på et passende nivå og at sugeslangen forblir åpen til luft og den åpnes, hvis indikert av en physicianâ € ™ s bestillinger.

Revurder pasienten under transport for endringer i tilstanden. Vurdere hjerte, lunger, luftveiene status, og fullføre en fysisk eksamen som kreves av anlegget ditt. Overvåke tube innstikkstedet for å vurdere for blødning eller drenering rundt røret eller eventuelle negative endringer. Sikre dressinger forbli på plass rundt røret, og erstatte etter behov underveis.

Tips og advarsler

  • Kontinuerlig dokumentere patientâ € ™ s status og åpenheten av brystet tube, eller eventuelle problemer som oppstår med brystet tube, under transport.
  • Dokument drenering fra brystet tube på brystet tube vurdering ark eller anlegget dokumentasjon posten. Gjøre oppmerksom på farge og utseende på noen drenering.
  • Feilsøke problemer med brystet tube per din facilityâ € ™ s retningslinjer.