Digidexo.com

Bitter Orange Herb Fordeler

Bitter appelsin er en urt kjent for å ha ulike helsemessige fordeler. I deler av Europa, har bitter appelsin blitt brukt for å lindre magesmerter og søvnløshet, mens i Latin-Amerika bitter appelsin har hatt en historie med å være en nyttig beroligende og avføringsmiddel. Mange forskjellige kulturer bruker bitter appelsin, og det er mange nyttige fordeler knyttet til den.

Tradisjonell kinesisk medisin

I kinesisk medisin, har skallet av den bitre appelsin en rekke helsemessige fordeler. Skallet brukes mens den er umoden og bistår med smerter i magen, fordøyelsesproblemer, forstoppelse og diaré. For personer med mindre styrke, blir mer modne bitre oransje skreller brukt.

Basque Bruk

Baskerne er en europeisk etnisitet fra Spania og Frankrike. De har hatt en lang historie med å bruke bitter appelsin til helseformål. Baskerne bruke bitter appelsin for behandling av magesmerter, søvnløshet, uregelmessig hjerteslag og for å undertrykke spasmer.

Latin-Amerika

I Latin-Amerika er bitter appelsin ofte brukt for som et beroligende middel for å håndtere søvnløshet og angst, et avføringsmiddel for forstoppelse og som en tonic. I mange deler av verden, er bitter appelsin populær for sin fordøyelse og søvn bistå egenskaper.

Vektreduksjon

Bitter appelsin også antas å hjelpe til med vekttap og vektkontroll. Dette er på grunn av sitt rike utvalg av mineraler og vitaminer. Det er kjent for å øke metabolismen, økt forbruk av kalorier, bedre utholdenhet og energi, raskere eliminering av uønsket lagret fett og undertrykke appetitt.

Folk Medicine

Den bitre appelsinblomst har flere bruksområder innen riket av folkemedisinen. Blomsten bidrar til å lindre angst og nervøsitet, letter gastrointestinale problemer, reduserer sår hals og bidrar også behandle gikt, som er en tilstand med høye nivåer av blodet er urinsyre.