Digidexo.com

Hvordan lage Calamine Lotion

Hvordan lage Calamine Lotion


De fleste av oss er kjent med flasker med rosa lotion i apotek delen. Calamine er en vanlig behandling for en rekke utslett og hudirritasjoner. Det er en tykk krem ​​som du bruker på hudirritasjoner slik som insektbitt eller Poison Ivy for å redusere kløe og fremmer helbredelse. Men du kan lage hjemmelagde versjoner av Calamine lotion for en brøkdel av prisen. Med noen felles kjøkken elementer, lage din egen naturlig krem ​​for å erstatte calamine.

Bruksanvisning

Bakepulver og vann

•  Mål dine ingredienser. I en liten tarm, bland tre teskjeer natron og en teskje vann.

Rør ingrediensene sammen. Bland bakepulver og vann til de danner en lime. Det vil være mye den samme konsistensen som butikk-kjøpte calamine.

Smør lim på det berørte området. Ta en liten mengde av lime og bruke den til å bite eller utslett. Sørg for å dekke området helt. Kremen skal ikke gni inn i huden; det sitter på toppen av det irriterte området for å tørke den opp.

Havregryn og Baking Soda

Forbered havregryn. Bruk vanlig, usøtet havregryn til dette midlet. Følg instruksjonene på pakken for å lage en batch med havregryn på komfyren. Fjern fra varmen og la den avkjøles.

Legg i natron. Bland en til to spiseskjeer natron. Denne pastaen er mye tykkere enn bakepulver og vann rette.

6. Påfør blandingen til den irriterte området. Sørg for at du bruker den i et tykt lag over hele området og la det tørke til hardt. Det kan være lurt å eksperimentere med begge disse kremer for å se hvilken som fungerer for deg.