Digidexo.com

Hvordan virker Akupunktur Arbeid for allergi?

Hva er akupunktur?

Akupunktur er en gammel healing tradisjonen startet i Asia tusenvis av år siden. Det er en av de viktigste delene av kinesisk tradisjonell medisin, som søker å balansere kroppens yin og yang å oppnå og opprettholde helse. To uatskillelige menneskelige aspekter, er yin den passive prinsipp og yang er aktive prinsippet. Ubalanse av disse egenskapene resulterer i vital energi, kjent som qi, blir blokkert og forårsaker sykdom. Å oppheve blokker energi, er ultra-tynne metallpinnene satt inn punkter på kroppen som kobles til meridianer, de kanaler der qi flyter. Ifølge National Center for gratis og alternativ medisin, er det mellom 14 og 20 meridianer som skaper et nettverk av kanaler i hele kroppen som åpnes av over 2000 akupunkturpunkter. Avhengig av sykdom, er spesifikke punkter stimulert, slik at energien til å flyte igjen, balansere yin og yang og bedre helse.

Allergi Practices

Akupunktur behandling av allergi skiller seg fra behandling med vestlig medisin i at vestlig medisin har en tendens til å fokusere mer på symptomene - rennende nese, nysing og rennende øyne - i stedet for å svekke kroppens reaksjon på allergener. Med akupunktur, er symptomene behandles når de oppstår, men allergi er ikke glemt når symptomene forsvinne. Når det ikke er noen symptomer, fokus endres til å styrke immunforsvaret slik at neste år allergikere vil ikke være så følsom for miljøet. Diagnostisering og behandling i kinesisk medisin er individualisert. Akupunktører følger pasientens mønster av lidelse og differensiere innholdet i allergi som enten varme eller kulde. Når denne diagnosen har blitt gjort, blir bestemte trykkpunkter stimulert i forhold til den type allergi for å lindre symptomer og styrke kroppen.

Effektivitet

I en studie publisert i "Allergi" magazine, folk som fikk akupunktur for sine allergisymptomer dratt nytte av praksisen. Sammenlignet med kontrollgruppen, deres fysiske aktiviteten økt, forbedret psykologisk velvære og allergi symptomer relatert til øyne og nese var mindre alvorlige. Personer involvert i studien fikk 20-minutters akupunktur behandlinger for seks uker. Trykkpunkter som stimulerer galleblæren, lever, tykktarm og lunge meridianene ble stimulert samt meridianer bestemmes av personlige behov, og de ble gitt urte kosttilskudd. Som med enhver medisinsk prosedyre, bør de som er interessert i å motta behandling konsultere sine primære leger først. Selv om komplikasjoner er sjeldne, kan infeksjon og orgel punkteringer oppstår når utøvere ikke får trent skikkelig. Akupunktører skal være state-sertifisert, kan du bruke en frisk, pakket nål på hvert akupunkturpunkt og sterilisere alle injeksjonssteder med alkohol.