Digidexo.com

Drastiske vekttap Hjelp

Statistikken viser en epidemi av fedme i den vestlige verden, med situasjonen forverret hvert år. En rask titt på vekttap del av hvilken som helst bokhandel vil gjøre det klart at hvem som helst kan kalle seg en "ekspert", foreslår et nytt spisemønster, kaller det The X Diet, og bli rikelig belønnet. Hvordan kan noen som trenger en drastisk vekttap programmet vet hva som er riktig og hva som er en lurendreier?

Viktigheten av Moderasjon i Finne en vekt-tap programmet

Problemene som fedme årsaker --- høyt blodtrykk, hjerteproblemer, problemer med blodsirkulasjonen, økt risiko for diabetes, og redusert mobilitet --- gjør det maktpåliggende for overvektige personer for å finne et vekttap program som fungerer for dem. Vekt-tap programmer som er basert på ekstreme metoder (ingen karbohydrater, all frukt og grønnsaker, alle væsker, etc.) kan vise seg å være vellykket i starten, men til slutt, folk som følger dem er mest sannsynlig å gjenvinne sin vekt. Dette er viktig for ekstremt overvektige mennesker å vite --- så desperate som de er å gå ned i vekt, en vekt-tap plan som legger vekt på langsom og jevn vekttap er den beste indikator på langsiktig suksess.

Studie som sammenligner vekt-tap planer

En studie av New England Journal of Medicine sett på vekttap gjennom ulike typer dietter. De studerte vekttap mennesker som dieted følgende planer med varierende vekt på reduksjon av fett, karbohydrater og proteiner. Studien konkluderte med at suksessen til de ulike planene var sammenlignbare. Vekt-tap programmer kan være effektive uansett hva deres vekt, så lenge en balansert kosthold er en del av dietten. Noen som trenger drastiske vekttap hjelp kan finne den dietten som passer best hennes livsstil og individualitet, vel vitende om at hvis hun opprettholder en sunn plan og legger øvelse til hennes daglige timeplan, bærer hver vekt-tap programmet en lik sjanse til å lykkes.

Kirurgiske alternativer for Weight Loss

Ofte enkeltpersoner som har prøvd ulike dietter i det siste og vært mislykket på å miste vekt gjennom kosthold titt på kirurgi som et alternativ. Kirurgiske alternativene inkluderer fedmekirurgi, bypass kirurgi og gastric banding. Hver type kirurgi begrenser mat som en person kan spise. The National Library of Science, som gir omfattende informasjon om hver kirurgisk alternativ, understreker at suksessen til noen av disse operasjoner avhenger av den enkeltes evne til å overholde, etter operasjonen, til et sunt kosthold og mosjon plan. Enkeltpersoner som trenger en drastisk vekttap alternativet må være klar over at deres post-kirurgi matvaner må endres for kirurgi for å være vellykket og vekttap å være permanent.

Jevn og sunn er best for Vekttap

Emosjonelle og fysiske helse hensyn gjør det viktig for enkeltpersoner å opprettholde en sunn vekt. Selv når en persons vekt spiraler ut av kontroll, bør vekttap skje på en jevn og sunn måte. Hvis en person, selv noen som er sykelig overvektig, overholder en slik vekt-tap plan, kan programmet være vellykket og sikre en ny leieavtale på livet.