Digidexo.com

Hvordan å miste 90 pounds i 7 måneder

Hvilke typer ting kommer til tankene når du tenker på å miste vekt? Dietter, sulter seg selv og utallige timer med trening er ofte feilaktig knyttet til å miste vekt. Vekttap kan være en givende opplevelse. Å miste vekt, når det gjøres riktig, blir bare en del av din livsstil. Den krever at du justere din daglige rutine og også å utvikle et vekttap strategi. Et sunt kosthold, mosjon og besluttsomhet er de viktigste ingrediensene i Shedding vekt. Å miste 90 pounds i 7 måneder er ingen spasertur i parken, men det er oppnåelig.

Hvordan å miste 90 pounds i 7 måneder

Opprett en layout eller guide du kan følge hver dag. Gjør din layout kort og direkte. Skriv ned hvor mye vekt du har tenkt å gå ned hver uke. Mål å miste med ca. 3,2 pounds en uke, vurderer din £ 90 mål i løpet av 28 uker.

Planlegg hvert måltid du spiser. Spill måltidene slik at du holde oversikt over hvor mye kalorier du spiser. Spise mellom 2000 og 2200 kalorier om dagen. Planlegg å spise fem på seks små måltider gjennom dagen.

fortrenge usunn, fet mat med høy-protein og fiber-rik mat. Kjøp grønnsaker, magert kjøtt, frukt og magre meieriprodukter. Unngå matvarer som forårsaker høyt kolesterol som svinekjøtt, søtsaker og brus.

trening minst tre ganger i uken i 60 minutter. Utfør aerobic øvelser som løping og gåing to ganger i uken. Sørg for å arbeide opp en svette. Utfør anaerobe øvelser som yoga og vektløfting.