Digidexo.com

Hvordan veie mat for vekttap

Å miste vekt er vanskelig, men heldigvis, en rekke verktøy finnes for å hjelpe deg å slippe pounds. Du har sannsynligvis veie deg hver uke for å overvåke utviklingen; Men veier maten vil også hjelpe deg i å miste vekt. Hvis du gjør en visuell gjetning om serverer størrelser, kan du være vondt kosten ved inntak av for mange eller ikke nok kalorier. Å investere i en food skala gir deg muligheten til å holde en oversikt over nøyaktig antall gram og kalorier du spiser.

Hvordan veie mat for vekttap

•  Kjøp en food skala. Du kan kjøpe mekaniske og digitale vekter på supermarkeder, varehus og på nettet. Selv mekaniske mat skalaer er billig --- mindre enn 10 dollar --- er det en god idé å velge en digital skala hvis du kan. Digitale vekter er lettere å lese og gi deg den nøyaktigheten du trenger for å måle mat for vekttap. Vask alltid overflaten av skalaen med oppvaskmiddel før første bruker den.

Rengjør matvarer. Skyll frukt og grønnsaker som du har tenkt å konsumere for å bli kvitt forurensning. Ifølge United States Department of Agriculture (USDA), unngå rengjøring kjøtt og fjærfe før koking. Skylling kjøtt kan føre til krysskontaminering, forlater bakterier i vasker og på tellere. Trim all synlig fett ut av kjøtt som det er høy i usunt mettet fett.

Vei maten. 4 oz. av frukt og grønnsaker er vanligvis en anbefalte servering størrelse for et sunt kosthold. Ifølge Massachusetts Institute of Technology, en porsjon kjøtt er 3 oz. Trim maten til skalaen når serverer kvote vekt. Veie kjøtt og fjærfe umiddelbart etter at du kjøper dem på matbutikken og fryse porsjoner trenger du ikke har tenkt å spise i fryseposer.

Hint

  • Alltid veie maten rå.
  • Vask overflaten av skalaen grundig før veiing en annen mat.
  • Kok aldri utløpt eller bortskjemt mat for å unngå matforgiftning.