Digidexo.com

Vekttap Secrets for diabetikere

Type 2 diabetes kan kontrolleres effektivt med kosthold og livsstil endringer. Enhver pasient, men spesielt de som er overvektig, kan arbeide for å behandle tilstanden med vekttap og en godt balansert diabetiker diett. Noen tips for vekttap kan hjelpe deg å ta de pounds off. Dette kan komme i gang på en ny sunn livsstil og på veien til diabetesbehandlingen.

Protein

Et sunt kosthold som fører til vekttap for noen med diabetes bør omfatte 45-64 prosent av daglige kalorier fra karbohydrater, 15 til 20 prosent av kaloriene fra protein, og 20 til 35 prosent av kaloriene fra fett. Protein bør komme fra lean kilder og ikke inneholder en overflod av fett. Den riktige mengde av protein i en diabetisk pasient er den samme som for alle andre - åtte gram protein for hver tjue pounds av kroppsvekt. Soya proteiner som tofu er akseptable former for magre proteiner. Begrens antall rødt kjøtt til to eller tre porsjoner per uke og spise mer fisk og fjærfe.

Høy protein, lav karbohydrat dietter er ikke anbefalt for diabetikere som prøver å gå ned i vekt. Disse diettene inneholder generelt for mye fett og kan ikke opprettholdes over en lang periode. Godt balansert måltid planlegging med de riktige mengder av protein, karbohydrater og fett er en jevn og sikker måte å miste vekt.

Slippe bare ti til tjue pounds kan være nok til å håndtere type 2 diabetes.

Karbohydrater

Karbohydrat telling er en effektiv måte å håndtere en sunn diabetiker diett. Det finnes ingen spesifikk diett som er riktig for alle diabetespasienter, men karbohydrater bør komme fra frukt, grønnsaker, hele korn, belgfrukter og magre meieriprodukter. Dette vil sikre at karbohydrater i vekttap diett er fra friske kilder og gir vitaminer og mineraler sammen med karbohydrater.

Karbohydrater brytes ned til sukker i kroppen. Bukspyttkjertelen frigjør insulin og sukker føres til cellene i kroppen. De med diabetes heller ikke produserer insulin eller insulin ikke er brukt av kroppen fullstendig.
Noen karbohydrater har en større innvirkning på blodsukkeret enn andre. Svært bearbeidet karbohydrater som hvitt mel og ris har en større innvirkning på blodsukkeret enn brun ris og hele korn mel. Glykemisk indeks rangerer karbohydrater i henhold til deres innvirkning på blodsukkernivået. Dette verktøyet hjelper diabetikere planlegge måltider og velge karbohydrater som har minst effekt på deres glukose nivå.

Fat

Vekttap dietter må inneholde litt fett å være en sunn og velbalansert. Mettet fett og transfett bør holdes til et minimum på et vekttap diett, men inkluderer enumettet og flerumettet fett, som for eksempel rapsolje en olivenolje i kostholdet for et sunnere valg. Ikke glem å telle kalorier som kommer fra fett når du er på et vekttap plan.
Omega-3 essensielle fettsyrer som kommer fra kaldt vann fisk som laks er en rik kilde til denne hjerte-sunt fett.

Trening

Det er mulig å gå ned i vekt uten trening, men det er mye vanskeligere. Består av et nytt aktivt rutine i livet ditt kan noen ganger være overveldende. Hvis det har vært år siden du trente, begynne langsomt med noen vandre. Med tid og konsekvent praksis, vil du finne at energinivået øker, så vil din evne til å utøve. Et sunt nivå av øvelsen er 30-60 minutter med aerobic aktivitet fem eller seks ganger i uken. I begynnelsen. bryte ned øvelsen i håndterbare blokker av tid til du er i stand til å nå dette målet.

Trening senker blodsukkernivået. Sjekk alltid blodsukkernivået før trening og spise en liten snack før trening for å forebygge lavt blodsukker.

Ernæringsfysiolog

En diabetes diagnose betyr ikke et liv i kjedelig mat og eliminering av alle søtsaker. En ernæringsfysiolog kan hjelpe med gode valg for å tilby variasjon og fortsatt hjelpe deg å gå ned i vekt til å behandle diabetes.