Digidexo.com

Body Fat Redusere Supplements

Et stadig større antall mennesker skulle ønske de kunne miste de få ekstra pounds, enten det er å passe inn i de perfekte jeans eller bare for å være litt sunnere. Noen kosttilskudd kan være i stand til å hjelpe med dette målet.

Generelle kategorier av kroppsfett Redusere Supplements

Tre typer fett reduserer kosttilskudd er generelt trygt, og har vist seg å fungere: EGCG, CLA og Orlistat. Nye tilskudd kommer ut hele tiden, og det er viktig å lese etiketten for å vite om skadepotensialet og for å se hva bevis er det av supplement faktisk å hjelpe folk ned i vekt. Noen kosttilskudd kan forårsake skade hvis tatt feil, så er det viktig å være forsiktig når du tar kosttilskudd.

EGCG

EGCG er epigallocatechin gallate og er ofte funnet i te. EGCG er den viktigste antioksidanten i te. Det er betydelig mer EGCG i grønn og hvit te enn i svart te. Forskning tyder på at EGCG bidrar til å øke metabolismen og undertrykke appetitt, og bidrar til å holde hjertet sunt, slik at en person kan holde tritt med en cardio program. Folk som tar kosttilskudd som inneholder EGCG kan miste opptil 20 pounds. ECCG også har vist seg å bidra til å bekjempe kreft, hjertesykdommer og HIV, i tillegg til å hjelpe folk ned i vekt.

CLA

CLA, som EGCG, er en antioksidant. CLA, kjent som Konjugat linolsyre, er en naturlig forekommende fettsyre som kan finnes både i meieri-og kjøttvarer. CLA hindrer fettceller fra å få større og må tas med et balansert kosthold og moderat trening. Når en person mister litt vekt fra å spise bedre og mosjon bidrar CLA holde fettet av ved å hemme fettcellene evne til å lagre mer fett. CLA har noen risiko, inkludert en økt risiko for diabetes og i noen tilfeller kan gjøre folk responderer på insulin behandlinger.

Orlistat

Orlistat er også kjent som tetrahydrolipstatin. Orlistat er brukt til å bekjempe fedme ved å blokkere opptaket av fett. Orlistat har ikke den bivirkning av steatorrhea, som er oljeaktige og løs avføring. Folk som tar kosttilskudd med Orlistat vanligvis mister 50 prosent mer vekt enn folk som ikke bruker orlistat. FDA har godkjent bruken av Orlistat som en feit blocker. Orlistat fungerer best for folk som er på et balansert kosthold med moderat trening.

Viktig merknad

Når en person tar nye kosttilskudd, bør hun oppsøke legen sin først. Når du tar et supplement, lese etiketten nøye og ikke overstige den anbefalte doseringen. Noen kosttilskudd kan være farlig hvis det tas feil eller når de er tatt over en lang periode. Noen kosttilskudd er trygt å bruke, men ikke forvent et mirakel stoff som vil magisk gjøre deg tynn. Disse kosttilskudd ofte bare oppfylle sine krav dersom personen spiser balanserte måltider og gjør moderat trening.