Digidexo.com

Hvordan å miste vekt på hjem raskt

For de som ikke kan stå å gå på treningsstudio, det finnes måter å gå ned i vekt hjemme. Det tar litt engasjement, disiplin og noe utstyr.

Hvordan å miste vekt på hjem raskt

Kjør. Løping er en billig måte å komme i form. Alt du trenger er joggesko. Hvis du er en nybegynner, start sakte og øke din tid og avstand etter hvert. Gjør dette tre til fem ganger i uken, avhengig av din kondisjon. Plan ruter rundt nabolaget ditt. Hvis du heller vil kjøre inne, bruker en tredemølle.

Hold deg i aktivitet hele dagen. Forskning viser at folk som er aktive hele tiden kan være i bedre form enn de som bare er aktive når de er i gym. Park lenger fra huset ditt så du kan gå mer. Bruk trappen ofte. Gjøre crunches mens du ser på TV. Det legges opp!

•  Spis. Crash slanking kan gjøre underverker raskt, men det er ikke en bærekraftig metode. Mange krasj dieters gjenvinne vekten de tapte og litt til. Du kan imidlertid spise mindre porsjoner oftere i løpet av dagen. Dette holder stoffskiftet i gang. Og når du trener, får du sulten raskere.

Hint

  • Holde fokus på målet ditt. Det er vanskelig å starte en trening diett uten å se umiddelbare resultater, men hvis du bor forpliktet vil du etterhvert se forskjellen.
  • Ikke overdriv. Mange nybegynnere ofte trener mer enn kroppene deres er vant til, og etterlater dem trøtt, i smerte, og ofte for motet til å fortsette programmet.