Digidexo.com

Hårvekst hjem rettsmidler

Hvis du vil heller ikke bruke mye penger på hår produkter som hevder raskere hårvekst, se i din kjøkkenskap for at-home rettsmidler. Felles mat ingredienser kan bistå i hårvekst. Mens du bruker disse behandlingene, bør du også spise visse matvarer og revurdere din hårpleie rutine, for å forbedre styrke og redusere brudd og flisete tupper.

Oljer

Ifølge Mary Greenwood-Robinson, forfatter av "Hair Savers for Women", en mangel på fuktighet kan bremse hårvekst og føre til brekkasje. Mange sjampo inneholder sodium lauryl sulfate, et kjemikalie som fungerer som et vaskemiddel. For å øke veksten, redusere sjampoer fra hver dag til annenhver dag eller hver tredje dag for å øke oljeproduksjonen. Skyll håret med varmt vann etterfulgt av kaldt vann på dagene mellom sjamponering. Redusere mengde stress på håret gjør at den kan vokse raskere og sunnere.

Hår trenger vitaminer og mineraler for å vokse. Ta vitamintilskudd som inneholder vitamin E, eller bruke den lokalt på hodebunnen. Olivenolje inneholder vitamin E, som finnes i mange populære hårvekst behandlinger og balsam. Olivenolje gir en naturlig glans, og kan også reparere skadet og tørt hår. Varm fem spiseskjeer olivenolje i mikrobølgeovnen i 1 minutt, eller til varme. Bruk fingeren for å teste olje og sørge for at det ikke er for varmt å bruke på hodebunnen din. Hell oljen i hendene og massere det inn i hodebunnen. La oljen sitte i ett minutt, etterfulgt ved å skylle den ut med varmt vann og sjamponering som vanlig. Hvis du ikke kan bruke olivenolje, er Castor olje et alternativ som gir de samme fordelene som olivenolje. For å bruke Castor olje, følger de samme instruksjonene som oppvarmet olivenolje behandling.

Protein

Øk protein for å legge næringsstoffer til håret ditt. Protein fremmer hodebunnen sirkulasjon, en nøkkelfaktor i hårvekst. Protein hjelper også å bygge muskler og reparere vev, og kan finnes i fisk, egg, nøtter, fjærfe og rødt kjøtt. Spis laks, makrell og ansjos, som de er rike med protein. Kylling gir også de samme næringsstoffene, men huden må fjernes for å unngå tidkrevende store mengder mettet fett. Macadamia, cashewnøtter og mandler er bare noen få nøtter høy i protein, og egg med eggeplommer fjernet er også en kilde til dette næringsstoffet. Rødt kjøtt er også høy i protein, men lastet med mettet fett. Reduser mettet fett ved å sørge for biff er ekstra mager.

Hårmasker

Egg, avokado og honning gi fuktighet og stimulere hodebunnen ved å fremme sirkulasjon. For honning rettsmidler, hell 2 teskjeer honning i håret og massere hodebunnen. La den sitte i 10 minutter og sjampo det ut.

For å bruke egg som en hårvekst middel, crack 03:57 egg og slo dem til blandingen er en solid gul. Coat håret med eggedosisen og la den sitte i 10 til 15 minutter, etterfulgt av grundig vask av blandingen ut.

For å bruke avokado på håret, fjern kjernen og skrelle den, og mos avokado i en bolle. Jevnt fordelt avokado lime over håret fra rot til spiss, og la den sitte i 20 minutter etterfulgt ved å skylle den ut.