Digidexo.com

Herbal Cures for Chronic Kidney Infeksjon

Nyre infeksjonen er forårsaket av en urinveisinfeksjon som reiser fra blæren eller urethra til nyrene. Når den ikke behandles raskt eller riktig, kan det føre til en alvorlig komplikasjon som kan føre til nyreskader. En nyre infeksjon kan også bli en dødelig tilstand når infeksjonen reiser inn i blodet. Det er viktig at lege oppsøkes når en nyre infeksjon mistenkes.

Årsaker

Nyre infeksjoner er vanligvis forårsaket av en bakteriell infeksjon som starter som en urinveisinfeksjon. Den bakterie som forårsaker infeksjonen vandrer til nyrer, og forårsaker en alvorlig infeksjon. Den kvinnelige anatomi er mer utsatt for disse typer infeksjoner på grunn av nærheten til skjeden, urinrøret og anus gi flere muligheter for bakterier å komme inn i urinrøret. Personlig hygiene er den første linje for angrep for å forebygge disse typer av infeksjoner oppstår.

Kronisk nyre infeksjon

En kronisk nyre infeksjon refererer til nyre infeksjoner som oppstår på nytt om og om igjen. Uten riktig behandling disse forholdene kan bli ganske farlig og selv livstruende. Stoppe kronisk nyre infeksjon begynner med forebygging. For å stoppe nyre infeksjon oppstår er det nødvendig å hindre opphoping av bakterier.

Vann

For å hindre urinveisinfeksjon oppstår, noe som kan føre til nyreinfeksjon, er det viktig å unngå dehydrering. Drikk rikelig med vann hver dag for å hjelpe kroppen å skylle ut bakterier som er ansvarlig for infeksjon. Den vanligste reaksjonen til nyre infeksjon er å slutte å drikke vann for å unngå smertefull vannlating, men dette gjør bare problemet verre. Vann er nødvendig for å skape urin i kroppen, noe som vil vaske bort infeksjonsfremkallende bakterier.

Tranebær og Juniper Berry

Cranberry skaper et surt miljø i kroppen at bakterier ikke kan overleve. Cranberry kan anvendes som et forebyggende tiltak, eller for å behandle en infeksjon som allerede er oppstått. Saften må være rene og ikke en blanding av andre safter for eksempel en cocktail drikk. Drikk åtte til 16 oz. av tranebærjuice hver dag for å bidra til å skape miljø i kroppen som vil eliminere bakterier og dens skadelige effekt.

Einebær og ekstrakt fra einebær kan også oppmuntre til en økning i urin flyt. Ved hjelp av disse to frukter sammen for å hindre urinveisinfeksjon bidrar til å eliminere muligheten for nyreinfeksjon forekommende.

Alfalfa og Burdock Root

Alfalfa og burdock root brukes også for å rense kroppen for giftstoffer og øke flyten av urin. Alfalfa juice vil også forbedre nyrefunksjonen. Nyrene arbeide for å rense kroppen for giftstoffer og skadelige bakterier. Når nyrefunksjonen er forbedret, de er bedre i stand til å bekjempe bakterier som forårsaker infeksjonen i kroppen.

Antibiotika Urter

Rose hofter arbeid i kroppen som en naturlig antibiotika. Nyper kan tas i en periode på dager på samme måte som en resept antibiotikum er tatt. Saw Palmetto er en anti-inflammatorisk og antiseptisk som kan tas i forbindelse med rose hofter til å opprette en kraftig kur for nyre infeksjon eller urinveisinfeksjon.

Doctor Konsultasjon

Det er viktig at en lege konsulteres før noen urtemedisin brukes til å behandle en eksisterende infeksjon. Kronisk nyre infeksjon er vanligvis forårsaket av hyppige urinveisinfeksjoner. Ved hjelp av disse urtepreparater som et forebyggende tiltak kan stoppe urinveisinfeksjoner fra start, noe som vil ha en effekt på forekomsten av kroniske nyreinfeksjon.