Digidexo.com

Teknikker for å lindre Symptomer på depresjon

Depresjon har mange symptomer som forårsaker lider å trekke seg fra hverdagslige aktiviteter og isolere seg fra andre mennesker. De som er deprimerte ofte bli fanget opp i negative tanker og en følelse av håpløshet. De vil bo i den nedadgående spiral med mindre de aktivt bekjempe depressive symptomer. Heldigvis finnes det mange enkle, men effektive, teknikker for å lindre disse symptomene og bedre funksjon.

Alternative aktiviteter

Når du er dypt deprimert, kan du ikke selv ønsker å komme ut av sengen. Du kan føle at å isolere deg selv og unngå andre mennesker og aktiviteter. Stan Popovich, forfatter av boken "En lekmann Guide til Managing Frykt: Ved hjelp av psykologi, kristendom og ikke-Resistant metoder," sier disse symptomene kan ofte bli løst ved forsettlig å gjøre en aktivitet som gåing, trening, lesing, hagearbeid eller lytter til musikk. Ideen er å skifte tankene bort fra deprimerte tanker og får nye perspektiver. Hvis du har problemer med å motivere deg selv, spør: "Er sitte rundt et sunt alternativ? Hvis ikke, hva alternativet kan jeg velge akkurat nå for å hjelpe meg å kjempe min depresjon?"

Positive affirmasjoner

Negative tanker går hånd-i-hånd med depresjon. Popovich anbefaler kjempe mot dem ved å skrive ned positive affirmasjoner i en notatbok. Fyll den med tanker som gjør at du føler deg gode og positive utsagn om deg selv. Ta med dine talenter, ferdigheter og prestasjoner. Når du begynner å føle ned, lese gjennom den bærbare til å oppveie de negative tankene. Du kan også lese dem rett før sengetid for å avslutte dagen på en positiv tone, og først i morgen for å starte det på en positive måte.

Realistiske Beliefs

Depresjon fører ofte til urealistiske oppfatninger som prøver å gjøre en ubehagelig situasjon en katastrofe. For eksempel kan en deprimert person som gjør en liten feil på jobben eller i hennes forhold tror "jeg kommer til å miste jobben min» eller «Min partner kommer til å forlate meg." Når du tar deg selv å tenke på negative absolutter, bør du utfordre urealistisk tanke. Spør deg selv objektivt, "Er det virkelig sannsynlig å gå i oppfyllelse?" Hvis ikke. fokusere din energi på å fikse situasjonen i stedet for å bekymre seg om en katastrofe som ikke vil skje.

Support

Mange deprimerte mennesker føler et ønske om å isolere seg fra andre. The Mayo Clinic anbefaler å bekjempe dette ved å planlegge regelmessige aktiviteter med familie og venner. Du kan også ønske å bli med i en depresjon-støtte gruppe som tjener dobbelt formål å få deg ut rundt andre og gir deg et sted å dele dine følelser med andre som forstår.