Digidexo.com

Primitive Wilderness Living og overlevelse ferdigheter

Alle ivrige friluftsfolket vet at naturen er uforutsigbar, så det er fornuftig å være forberedt på alt. Når du planlegger en omfattende villmarksopplevelse, kan noen grunnleggende ferdigheter være forskjellen mellom å nyte naturen til fulle og sette deg opp på katastrofe.

Brann

Vær forberedt på å bygge en brann. Branner kan brukes til å lage mat og kurere mat, koke og rense vann, gi varme og lys, signal for hjelp, holde rovdyr i sjakk, og selv gi en følelse av komfort og velvære. Ifølge Nature Ferdigheter, en villmark ressurs, noen venturing i friluft bør ha for å starte en brann på minst to måter: bære en på til alle tider og lagre den andre i utstyret ditt.

Shelter

Kle del og sette opp ly. Gregory J. Davenport, forfatter av "Wilderness Survival", sier klær er den første linjen i ly. Bruk klær som er rettet mot terreng og værforhold du vil stå overfor.
For neste linje med husly, bruke telt, gapahuk er, grøfter, huler eller andre naturlige kabinetter. Hvis du ikke har utstyr med deg, forsterke din ly med hva som skjer rundt deg: tørt løv eller barnåler kan gi isolasjon og sengetøy. Snø kan også brukes til å forsterke din ly.

Signale

Etablere en måte å ringe etter hjelp. Opprettholde tre branner i et trekantet mønster eller bruke store steiner til å skrive "HJELP" mot landskapet. Bålet må være store nok til å bli sett fra himmelen om natten og avgir mye røyk i løpet av dagen. Fargerike klær kan være spredt i en SOS-mønster.