Digidexo.com

Prodromal Symptomer på Herpes

Prodromal Symptomer på Herpes


Prodromal symptomer på herpes er kroppens måte å fortelle deg at du er i ferd med å oppleve et utbrudd. Prodromal symptomer kan vare opp til 2 dager før du begynner å oppleve et utbrudd. De er ikke et resultat av å bli smittet for første gang, men heller når du opplever utbrudd. Mange mennesker som er smittet med herpes kan aldri selv oppleve noen former for symptomer. Men hvis du mistenker at du er i faresonen, er det viktig å få testet for kjønnssykdommer, som herpes forblir i kroppen og kan overføres til andre, selv om du ikke viser symptomer.

Vanlige symptomer

Prodromal symptomer kan være svie eller kløe der blemmer vil begynne å klynge. Du kan også oppleve smerte eller kribling. Når du begynner å oppleve prodromal symptomer, vil typiske herpes symptomer som forkjølelsessår eller puss fylte blemmer begynner å vises.

Genital Herpes

Hvis du opplever prodomal symptomer med genital herpes, kan du føle prikking i huden rundt genital regionen. Noen ganger kan du oppleve en prikking eller skyting smerte sensasjon på baksiden av bena. Du kan også ha alvorlige ryggsmerter. Hvis du begynner å oppleve slike følelser, bør du avstå fra alle former for sex for å redusere risikoen for overføring til partnere.

Andre prodromalsymptomer

Med genital herpes, kan lesjoner begynner å danne rundt genital regionen. De kan ofte være smertefullt og vare opp til 10 dager. Selv om sjeldne, kan kvinner oppleve en økning i utflod eller utflod som har en uvanlig lukt. Samleie og urinering kan også bli smertefullt.

Risiko

Selv med bruk av kondom, kan herpes fortsatt bli overført i områder som er ubeskyttet av kondom eller dental demninger. Personer som har herpes er utsatt for det som kalles viral Shedding, noe som betyr at selv om du ikke viser noen tegn på en infeksjon, kan du fortsatt spre sykdom gjennom slimhinner. Oral sex er ikke anbefalt.

Forekomst

Prodromal symptomer vil ofte komme tilbake. Hvis du er stresset, altfor sliten eller tilbringe store mengder tid i solen (mer enn 3 timer i uken), kan du oppleve tilbakevendende symptomer. Genital herpes tendens til å forårsake flere symptomer og utbrudd enn herpes simplex virus 1 (forkjølelse sår i munnen). Genital herpes symptomer kan oppstå om 1-6 ganger i året.

Behandling

Det finnes ingen kur for herpes. Det kan bare administreres gjennom medisinering terapi. Hvis du er diagnostisert med herpes er det best å begynne narkotika ledelsen når du begynner å oppleve prodromal symptomer. Den øker effektiviteten av medikamenter. Herpes medisiner kan også leksjon varigheten av utbruddet.