Digidexo.com

Hvordan virker Herpes Først Start?

Transmission

Herpes er en viral tilstand som ikke har noen kur. Det er ikke nødvendigvis livstruende, men det kan være ganske ubehagelig å forholde seg til. Det finnes to former for herpes; en som oppstår ved munningen området, kalt oral herpes, og en som forekommer på kjønnsorganene, kalt genital herpes. Det er meget smittsom og seksuell overføring er den mest vanlige måten det er fordelt.

Kontakt

Hver gang det er kontakt mellom en person med herpes og en ikke-infisert person, det er en sjanse for overføring. Dette gjelder spesielt når det er i kontakt med munnen, kjønnsorganer, hals eller øynene. Enhver form for kyssing, berøring eller seksuell kontakt med munnen, kan skjeden eller anal området få den til å spre seg. Muligheten for infeksjon kan også bli forsterket dersom huden skjer for å bli brutt. Noen eksempler på dette ville være kutt, skrubbsår, gnagsår, forbrenninger eller andre typer sår på kroppen.

Forkjølelsessår

Ofte ganger under oppveksten, clod sår utvikle seg på leppene og inne i munnen på barn. Disse kalles også feber blemmer og de er en vanlig ting når du er et lite barn. I tilfelle av voksne med herpes, en av de første tegnene på herpes er orale blemmer som starter ut som små, klare lesjoner som er fylt med væske. De kan også utvikle seg på huden der det kan befinne sår. Når de først utvikle, hudområdet hvor de befinner seg blir irritert og kløende. De da sive, tørke opp og skorpe over forlate huden rødlig ute. Dette kan også komme ledsaget av feber.

Kjønnsorganer

Med genital herpes, kan symptomene ta litt tid å oppdra sine stygge hoder. Som aa spørsmål om handling, kan det ta opptil et par uker og en annen kontakt av infeksjonen før noe enda skjer. Primær herpes er navnet gitt når noen kontrakter herpes først. Den første indikasjonen er følte i underlivet der det kan være noe ubehag, kløe og en kriblende følelse. En annen indikasjon er smerter i lysken, ben og rumpe. Røde nupper kan da dukke opp i kjønnsorganene som blir til blemmer og kan utvikle seg til væskende sår. Noen andre symptomer som kan ses er hovne lymfekjertler i underlivet og hals området, feber, kvalme og hodepine.