Digidexo.com

Hvordan å miste vekt og holde magen blir til flab

Hvordan å miste vekt og holde magen blir til flab


Det er mange kjepphest dietter som hevder å hjelpe deg å miste vekt raskt, men disse er verken sunt eller bærekraftig. Sulter deg selv bør aldri være et alternativ når du prøver å gå ned i vekt. Stoffskiftet bremser helt ned, og kroppen prøver å lagre så fett det lite næringsstoffer det blir å bekjempe sult.
I motsetning til det mange tror, ​​er det ikke mulig for muskel, eller andre vev, for å slå til fett. Hvis magen din blir slapp, er det et resultat av en generell økning i kroppsfett.

Hvordan å miste vekt og holde magen blir til flab

Diet

•  Spis lite og ofte. Konsumere fem på syv mindre måltider per dag for å holde stoffskiftet høyt og sulten i sjakk.

Øk inntaket av frukt og grønnsaker. Lav i kalorier og fett, frukt og grønnsaker har en stor mengde av vitaminer og mineraler, som er nødvendig for en sunn kroppsfunksjoner. I tillegg vil det høye fiberinnholdet bidra til å regulere insulinrespons og fremme sunn fordøyelsesfunksjon.
Som regel prøver å fylle halve tallerkenen med grønnsaker til hvert måltid, med så mye variasjon som mulig hver dag.

Fjern eventuelle enkle sukker eller raffinerte karbohydrater fra kosten din. Dette betyr å kutte ut all bearbeidet mat, godteri, kaker, kjeks, syltetøy, sirup og ferdigretter og sauser.
Konsumere komplekse karbohydrater for å gi kroppen din med en bærekraftig energikilde. Brun ris, hel-korn brød og korn og havre er alle eksempler på komplekse karbohydrater.

Spis to porsjoner fet fisk hver uke. Makrell, ørret, laks og sardiner alle inneholder essensielle fettsyrer, også kjent som "gode fettstoffer." Disse syrer bidra til å bryte ned fett til en form som er lettere å skylle ut av kroppen.
Nøtter og frø er også gode kilder til essensielle fettsyrer, men begrense porsjonsstørrelsen til en liten håndfull som de er høy i kalorier og fett.

Drikk rikelig med vann hele dagen for å skylle bort natrium og fett lagres i kroppen.

Trening

Utfør kardiovaskulær trening i minst 30 minutter hver dag, og minimum tre ganger per uke, som anbefalt av US Department of Health. Trenings bør være på passende intensitet for å være svette induserende, men likevel mulig å fortsette i minst 30 minutter. Sykling, jogging og svømming er alle eksempler på effektiv kardiovaskulær trening som vil hjelpe deg å nå dine vekt-tap mål.

Lag en motstand-treningsprogram. Trening med vekter bidrar til å øke bentettheten, forbrenner kalorier, øker stoffskiftet under restitusjonsfasen og forbedrer den generelle kroppssammensetning og trivsel.
Det er viktig å utføre riktig teknikk, og innenfor mulighetene for kroppen din, når styrketrening. Invester i en sesjon med en personlig trener eller trenings profesjonell til å hjelpe deg i gang.

Utfør kjerne-styrke øvelser for å fremme bedre holdning og en sterkere samlet kroppsbygning. Betinget indre Mage resultere i utseendet av en "sugd inn" magen. Innlemme sentrale oppgaver i treningen rutine, og mid-delen vises flatere på kort tid.