Digidexo.com

Ideer om du avslutter et narkotikamisbruk

En avhengighet av medikamenter kan være vanskelig å overvinne. Det finnes en rekke behandlingstilbud tilgjengelig for dem som virkelig har et ønske om å slutte å bruke rusmidler. Disse inkluderer avgiftning, rehabiliteringssentre og støtte grupper som Anonyme Narkomane. Selv om disse alternativene kan være effektive, kan bedringens vei være lang og krevende.

Oppgi Detox

Sjekker inn en avgiftning senter er det første skrittet for å avslutte en narkotikaavhengighet. Detox prosessen kan vare i opptil to uker, avhengig av legemidler som brukes og alvorlighetsgraden av avhengighet. I løpet av denne tiden, er den rusavhengige overvåkes av leger og sykepleiere som stoffet som han er avhengig forlater sitt system. Det finnes også medisiner medisinsk personell kan gi henne, noe som vil lette noen abstinenssymptomer hun kan oppleve, som oppkast og kvalme. Når denne prosessen er fullført, kan han gå til neste fase i hans gjenopprettingsprosessen.

Sjekker inn på et rehabiliteringssenter

Et opphold på et rehabiliteringssenter kan vare mellom 30 og 90 dager. Igjen, dette avhenger av alvorlighetsgraden av avhengighet. Når den rusavhengige har kommet, vil hun møte med en lege og en rådgiver; sammen vil de finne det beste løpet av behandling for henne. Han vil bruke tid på individuell og gruppevis rådgiving økten. Disse aktivitetene er utformet for å bestemme de underliggende atferds årsakene til hennes avhengighet og hjelpe henne til å komme opp med alternative måter å håndtere hennes ønske for stoffet.

Delta på Anonyme Narkomane Møter

Anonyme Narkomane (NA) møter fungerer som Anonyme Alkoholikere (AA) møter, og er en form for støtte til de som har forlatt et rehabiliteringssenter og prøver å takle hverdagen igjen. Som med AA, er den rusavhengige får en sponsor som han kan slå når han føler som om han kommer til å begynne å bruke igjen. Hennes sponsor er en utvinne stoffmisbruker selv; noen som har vært vellykket i sin utvinning, men kjenner cravings, begjær og kamper bor ren. Møtene blir drevet av utvinne narkomane og tilbyr en enorm mengde støtte fra dem som opplever den samme situasjonen.

Oppsøk Family Support

Selv om støtte fra tidligere rusavhengige er nyttig, er det like viktig å ha støtte fra familien din også. Be dem om å delta på et møte med deg eller en veiledning økten hvis du delta terapi. Jo mer involvert de er, jo mer vil de forstå din avhengighet. Dette vil gjøre det lettere for dem å hjelpe deg.