Digidexo.com

Hva er en avhengighet rådgiveren jobb?

Ifølge University of Mary, avhengighet rådgivere er ansvarlig for å hjelpe enkeltpersoner som har problemer med narkotika, alkohol, gambling eller spiseforstyrrelser. Avhengighet rådgivere arbeide med og møte de som er identifisert med ødeleggende avhengighet, og hjelpe dem til å forstå deres atferd og begynne å behandle sin avhengighet. Rådgivere møte med klienter i både individuelle og kollektive miljøer, og kan også møte med familiemedlemmer som er berørt av klienters lidelser.

Utdanning

De fleste arbeidsgivere krever potensielle avhengighet rådgivere for å ha minst en bachelorgrad i psykologi, atferdsstudier, rådgivning eller et beslektet felt. En del av pensum for alle som ønsker å bli en avhengighet rådgiveren inkluderer generell psykologi, avhengighet rådgivning Ferdigheter, gruppeveiledning, teorier om Counseling and Pharmacology av narkotika og misbruk.

Ferdigheter

Enkeltpersoner som ønsker å bli avhengighet rådgivere må ha et intenst ønske om å hjelpe andre, og må være i stand til å skape tillit, respekt og tillit med sine klienter. Avhengighet rådgivere må ha sterke mellommenneskelige ferdigheter og være i stand til å kommunisere med kunder på en effektiv og effektiv måte. Rådgivere trenger for å utvikle et samarbeid med kunder, som vil hjelpe behandler og kvitt dem av sin avhengighet.

Miljø

Avhengighet rådgivere vil vanligvis jobbe en vanlig 40-timers uke, men må kanskje endre sine timer for å imøtekomme sine kunders tidsplaner, som kan inkludere netter, helger og helligdager. Noen rådgivere er selvstendig næringsdrivende, mens andre arbeider for sykehus og offentlige etater. Avhengighet rådgivere kan ha å gjøre seg tilgjengelig i tilfelle kriser.

Sertifisering

Sertifiseringskravene varierer fra stat til stat, men de fleste statene krever at en avhengighet rådgiveren fullføre en mastergrad fra et akkreditert universitet og ha et minimum antall timer med rådgivning erfaring. Staten Oregon, for eksempel, krever at en kandidat ha minst 150 timer med narkotika og alkohol erfaring samt 1000 tilsyn erfaring timer i avhengighet rådgiveren kompetanse, undertegne en etikk avtalen, få et brev med bekreftelse og bestå NCAC National sertifisering eksamen.

Forhold

Avhengighet rådgivere kan arbeide under svært anspent og stressende forhold. Noen rådgivere kan finne arbeid i overgangsboliger for å behandle personer som er nylig løslatt fra fengsel på grunn av sin avhengighet. Rådgivere ofte forholde seg til personer som er i krise, og kan overdose, såre noen eller blir suicidal. Klienter kan bli alvorlig deprimert og kan bli diagnostisert med visse lidelser, som kan kreve omfattende behandling.