Digidexo.com

Tillate snack maskiner i skolen

Tillate snack maskiner i skolen


Økende fedme blant barn har gjort undervisning helseopplysning viktigere enn noensinne. I sin tur, har en stor debatt utløst om den ernæringsmessige verdien og nødvendigheten av maskiner i skolene. Automater gi studentene snacks og andre matvarer med letthet. Mange hevder at for å kunne fortsette å tillate disse snack maskiner, må skolene fylle dem med næringsrik mat som yoghurt, soya nøtter, streng ost og tørket frukt.

Passende Snacks

Automatene selv er ikke problemet, men innholdet innsiden som forårsaker en så stor debatt. Barn er ofte uansvarlig når det gjelder å velge snack mat; brus, kjeks og godteri barer virke som et mye bedre alternativ enn frukt, vann og grønnsaker. Hvis salgsautomater ble fylt med næringsrik alternativer, kunne utviklings barn lære at sunn mat ikke trenger å smake dårlig.

Helseopplysning

Moderne barn er en teknologi generasjon, noe som gjør automaten et verktøy for undervisning betydningen av helseopplysning. Salgsautomater kan brukes til å kommunisere med barn teknologisk på måter de forstår. LCD-skjermer kan inkluderes med salgsautomater detaljering den ernæringsmessige verdien av inne snacks i tillegg til pedagogiske helse tips. Foreløpig er fet grafikk og avansert teknologi som brukes til å tiltrekke seg barn til automater. Disse fremskrittene og attraksjoner kan brukes til å hjelpe barn snack sunnere.

Resultat for utenomfaglige aktiviteter

LCD-skjermer også kunne brukes til reklame for å generere utenomfaglige inntekter. En av de viktigste grunnene til disse snack maskiner forblir i offentlige skoler er fordi de er så innbringende, spesielt i en tid med pedagogiske budsjettkutt. Det er penger å hente i å annonsere sunne alternativer. Fremme vitamin vann i stedet for cola produkter. Fremme granola eller mutter barer i stedet for en Snickers bar. Disse annonsene vil ikke bare generere inntekter, de vil også fremme en sunn livsstil.

Gjeldende lover

Mange stater i USA har vedtatt lover om hva en salgsautomat kan og ikke kan lovlig selge. Mange av disse maskinene er også tid-opererte, slår av visse tider av døgnet. I 2003 Arkansas utestengt grunnskole elever tilgang til salgsautomater som tilbyr mat og brus. I 2004 Tennessee opprettet regler for å etablere minimum ernæringsmessige standarder for matvarer som tilbys for salg til elevene i karakterer K-8. Noen stater har forbudt brus, mens andre ikke har forbudt noe, men krever sunne alternativer.