Digidexo.com

Hvordan å balansere en syrlig kroppen

Hvordan å balansere en syrlig kroppen


Acidose refererer til en høy mengde av syre i kroppsvæsker. Leveren og nyrene er ansvarlige for å opprettholde pH i kroppen, balansering syrer og baser; nyresykdom og dehydrering kan utløse acidose i kroppen, som er kategorisert som en metabolsk acidose. Andre årsaker til metabolsk acidose kan være opphoping av alkohol i kroppen, lavt blodsukker, visse medisiner, oksygenmangel, kreft eller trener overdrevent uten å gi kroppen med tilstrekkelig ernæring, og resten vann. Hyperchloremic acidose er vanligvis forårsaket av et tap av natrium bikarbonat (natron, egentlig), for eksempel når lider av diaré. Ketoacidose er vanligvis forbundet med diabetes, men kan også påvirke de som deltar i low-carb dieting.

Hvordan å balansere en syrlig kroppen

Gjør en avtale for å rådføre seg med legen din før du starter noen mulige behandlingsregimer. Før du kan finne den beste måten å balansere en syrlig kroppen du må vite hva som er årsaken til acidose. For folk som har vært på ekstremt lave-carb dietter for en stund, vil medisinske tester sannsynligvis vise ketoacidose. For noen som ikke regelmessig konsumerer minimum daglig anbefalte mengden vann (64 gram), er dehydrering sannsynlig årsaken. Legen vil kjøre en urinalysis og kanskje blod eller elektrolytt tester for å fastslå hvilken type acidose.

Dokument din daglige diett og mosjon rutiner. Dette er enklest hvis du tar 3 til 7 dager og journal hva og når du spiser og drikker, samt når du trener og hvor mye. Også dokumentere hvordan du føler deg før og etter å ha spist eller drukket noe og hvordan du føler deg før, under og etter trening. Hvis det er mulig, dokumentere mengden mat spist av måle kopper eller en food skala.

•  Gå gjennom mat og mosjon journal. Bestem hvor mye protein og hvor mange karbohydrater du spiser hver dag og hvor mange per måltid. Legg også merke mønstre i mengden av vann du drikker hver dag, og om det er forenlig hver dag eller noen dager mer og noen dager mindre. Høy-protein, low-carb dietter har en tendens til å forårsake ketoacidose hos noen mennesker, spesielt hvis de trener mens du er på diett. I tillegg, for mye av noe mat i en sittestilling kan være vanskelig for kroppen å fordøye. En mangel på riktig fuktighet (vann) kan resultere i konsentrert urin, noe som kan forenkle oppbyggingen av bakterier og til slutt påvirker nyrene.

Ordne den daglige ernæring inntak for å inkludere sunn, høy-fiber karbohydrater til hvert måltid, og holde mengden karbohydrater til ca 30 eller 40 gram per måltid fra hele korn kilder. Begrens protein forbruket til 25 gram per måltid for en mann og 20 gram per måltid for en kvinne; for mye protein i en sittende fører fordøyelses nød. I tillegg sørge for at frukt og grønnsaker er inkludert med hvert måltid, usøtet og ikke hermetisert; fersk og fryst er greit.

Reduser sukker og kunstig søtningsmiddel inntak, og erstatte den med Stevia hvis søtningsmiddel er nødvendig; Stevia har vist seg ikke å påvirke blodsukkernivå som kunstige søtstoffer og vanlig sukker gjør. Øke vann til 80 gram per dag, å blande vannet med sitron eller kalk (frisk eller pulverisert) og en liten Stevia om nødvendig for å fremme mer vannforbruk.

Juster trening eller øvelse rutine for å holde øvelsen til 60 minutter eller mindre per dag. Hvis du trener først i morgen, forberede frokost med et 4: 3 karbohydrat-til-protein ratio og ha den klar til å spise innen en time for å fullføre øvelsen. Hvis du trener i løpet av dagen, ta en matbit, lite måltid eller utvinning drikke innen 30 til 60 minutter å fullføre treningen. Unngå å trene på kvelden slik at kroppen har tilstrekkelig tid til å slappe av og hvile.

•  Gå tilbake til legen etter 1 til 2 uker på den justerte spiser, drikker og trener tidsplan for å gjøre om urin og blodprøver. Hvis acidose ikke er blitt bedre, må legen kan henvise deg til en spesialist eller gi annen medisinsk hjelp.

Hint

  • Acidose kan være kronisk, skyldes alvorlig sykdom eller forårsake død hvis den forblir ubehandlet. Gå til legen er sterkt anbefalt hvis du føler at du lider av denne sure kroppens tilstand.