Digidexo.com

Hvordan Diskuter Alkoholisme med Loved Ones

Hvordan Diskuter Alkoholisme med Loved Ones


Diskutere og forklare en alkohol avhengighet til din familie og venner kan være en av de vanskeligste tingene du noensinne vil gjøre. Hvis du arbeider med en alkohol avhengighet selv, og føler at du ønsker å avsløre dette til dine venner og familie, kan du følge disse trinnene på hvordan å diskutere alkoholisme med sine kjære.

Hvordan Diskuter Alkoholisme med Loved Ones

•  Bestem deg for hva du vil diskutere. Du ikke snakke nødvendigvis om din egen alkoholisme avhengighet, men kanskje på vegne av noen andre at du bryr deg om. Du kan forklare hva en alkohol avhengighet er til dine barn eller kanskje å håndtere det selv.

Snakk med dine venner og familie om hvilke følelser du ville oppleve før, og hvilke følelser du ville undertrykke mens du drikker alkohol. Også fortelle dem hvordan du har tenkt å håndtere disse følelsene på en sunnere måte.

kunn til din familie og venner at du har et alkoholavhengighet. Jo før du forteller folk som er nær deg av denne hemmeligheten, jo raskere vil du være på en bane til utvinning. Det er veldig viktig å innrømme at du har et problem.

Diskuter med dine venner og familie hvorfor du endte opp med å drikke så mye en du gjorde, og hvordan du har tenkt å få hjelp for alkoholisme. Mange vil støtte en annen person hvis de vet at personen vil søke hjelp i fremtiden.

Be din familie og venner for støtte. Be dem om å høre på deg hvis du noen gang trenger å snakke om noe. Sørg for at du beklager til folk du kanskje har vondt i løpet av tiden med drikking.

Lag en handlingsplan med venner, familie og andre kjære. Fortell dem at du vil få hjelp fra støttegrupper som AA, eller til og med din menighet hvis det er aktuelt. Nå ut til samfunnet om hjelp. Forklar til din kjære at utvinning skjer ikke over natten, og at det kan ta litt tid før du kommer tilbake til vanlig helse.