Digidexo.com

Hvordan er Vannkvalitet testet for å avgjøre om det er trygt for drikking?

Hvordan er Vannkvalitet testet for å avgjøre om det er trygt for drikking?


Å drikke rent vann er avgjørende for å holde seg frisk. Vannprøver kan utføres raskt og rimelig og bør rutinemessig utført for å sikre vannet er trygt å drikke. Kommuner ofte foreta periodiske vannprøver; Imidlertid kan det være lurt å gjennomføre dine egne tester oftere.

Send prøver som skal undersøkes i Lab

Den mest omfattende måten å finne ut om vannet er trygt for drikkevann er å sende prøver til et laboratorium. Du kan finne en sertifisert testlab ved å ringe Trygt drikkevann Hotline på 800-426-4791 eller besøke www.epa.gov/safewater/labs.

Kjøp en hjemmetest Kit

Hjem test kits er tilgjengelig fra en rekke forhandlere. Du kan kjøpe en test kit på nettet eller ved å besøke din lokale Oppussing butikken. Mens disse testene ikke gir så nøyaktig av resultatene som en lab gjennomført test, kan de gi deg en innledende indikasjon på den generelle sikkerheten til din vann.

Andre hensyn

Før du utfører en test, kan du bestemme den generelle sikkerheten til drikkevann ved å vurdere kilden og analysere eventuelle problemer i området. Vanligvis underjordiske vannkilder vil være tryggere enn åpne kilder; men dette er ikke alltid sant. Skydekke, kan lukt og smak også gi deg en generell idé om kvaliteten på vannet ditt, men som en generell regel bør du teste tvilsom vann før du smaker den.