Digidexo.com

Alkohol Detox Farene

En full 61% av amerikanerne drikker alkohol. Av at 61%, en tredjedel av dem drikker alkohol overdrevet på rutinemessig basis. Dødsstatistikk fra alkohol er svimlende. Alkohol dreper på kort sikt (DTS, akutt alkoholforgiftning), i det lange løp (leversvikt), og indirekte (trafikkulykker, fall). Avslutte er et smart valg for sine alkoholproblemer, men å slutte uten medisinsk hjelp kan gjøre mer skade enn godt.

Avhengighet

Når en person drikker alkohol, noen mekanismer forekommer i hjernen som oppfordrer deltakeren å fortsette å drikke.
Forskere fra University of California har identifisert dimer (molekyl) som er involvert som er en del av nervecellene i hjernen. I hovedsak knytter dette molekylet to nevrotransmittere (kjemikalier involvert i nerve conduction), nemlig dopamin og adenosin. Måten den dimer kombinerer disse kjemikaliene fører til en person til å kreve mer alkohol.

Arealet av hjernen mest berørt av disse prosessene er nucleus accumbens, der det er flest reseptorer for synergis dopamin / adenosin effekt. Avhengigheten stammer fra psykologiske reaksjoner på denne mekanisme, genetisk disposisjon, og fysiske forandringer i selve hjernen som propell behovet for alkohol.

Detox Symptomer

Å slutte å drikke alkohol etter tung daglig inntak kan være farlig og selv dødelig hvis forsøkt alene. Den plutselige opphør av alkohol fører fysiske reaksjoner. De første symptomene er vanligvis skjelvinger og skjelvinger, hodepine, svette og kvalme med oppkast. Disse symptomene kan utvikle seg til hallusinasjoner, kramper, hjertesvikt, og, potensielt, død. En akutt syndrom kjent på DTS (delirium tremens) kan utvikle seg, noe som er en potensielt dødelig tilstand som krever sykehusinnleggelse.

Delirium tremens

DTs oppstår i 5% av akutt alkoholforgiftning. Ubehandlet er dødeligheten fra DTs 35%. Med tidlig behandling og intervensjon, er dødeligheten 5 til 15%. Symptomene begynner alt fra seks timer til sju dager etter siste alkoholinntak, og inkluderer alvorlig risting og kramper; forhøyet puls; visuell, auditiv, og taktile hallusinasjoner (følelsen ting krypende på huden); paranoia; feber; forhøyet blodtrykk; og en fullstendig løsrivelse fra virkeligheten. To fatale komplikasjoner av DTS er de tilhørende hjerte arhythmias og beslag.

Behandling

Hvis krise symptomer som DTS utvikle, innebærer behandling sykehusinnleggelse og komplett medisinsk ledelse. Typiske behandlinger inkluderer intravenøs væske, hjerte medisiner, beroligende, antiepileptika, og tett oppfølging av vitale tegn. Selv alkoholikere som ikke har vært symptomatisk for slike ekstreme abstinensreaksjoner trenger medisinsk overvåkning i de tidligste fasene av å slutte.
Medisinsk behandling er fulgt av terapeutisk ledelse og langtidsbehandling. For dem som anerkjenner avhengighet ødelegger deres helse og deres liv, flere program valg er tilgjengelige. Fordelene med organiserte programmer er likemannsarbeid, få strategier for edru levende, og særlig i akutte innstillinger pleie, et alkoholfritt miljø.

Tilbakefall

Av de amerikanerne som er avhengige av alkohol, bare anslagsvis 15% søker behandling. Mange mislykkes på sitt første forsøk på nøkternhet og må starte et program, mens noen velger et annet program. Det er et spørsmål om diligence og finne riktig program med riktig støtte. Siden det er svært få langtidsstudier på alkoholikere som har fullført et behandlingsopplegg, er ingen sikre suksess priser publisert.