Digidexo.com

Hvordan Fyll i DLA Former for Diabetes

Hvordan Fyll i DLA Former for Diabetes


Uføre Levende Kvoter (DLA) er satt opp av den britiske regjeringen for britiske borgere å motta økonomiske tilskudd hvis de er syke. Tilgjengelig for barn og voksne opp til 64 år, kan ressurser DLA bli søkt om og fått hvis du kan bevise at du krever å leve assistanse for helserelaterte årsaker. I de fleste tilfeller må noen mottar en DLA tilskudd demonstrere han har fått hjelp i minst 120 sammenhengende dager og vil kreve hjelp i minst et ekstra halvt år. Fylle i DLA former for diabetes er en grei prosess, og skal fylles ut av en forelder eller verge dersom søkeren er under 18 år gammel.

Bruksanvisning

Slå til side fire av DLA pakken. Hele pakken er 42 sider lang og alle nødvendige deler må leses og fullført.

Skriv i den diabetiske tilstand: "Type I diabetes," for eksempel, i den første boksen på side fire.

Beskriv og detalj hver medisinsk nødvendighet for tiden som kreves for å behandle diabetes. Liste, for eksempel "Glucogel, blodsukker overvåking teststrimler, nåler, lansetter og keton testing strimler," anbefaler Storbritannias offisielle Diabetes Organization hjemmeside. Inkluder faksimiler eller kopier av alle gjeldende reseptbelagte medisiner og / eller behandlinger.

Slå til side fem av DLA pakken. Mark i alle tilgjengelige bokser som gjelder for din eller barnets tilstand. Fyll inn "har fysiske funksjonshemninger" boksen, anbefaler Diabetes Organization, hvis en fysisk svekkelse er et resultat av diabetes.